2500 tl'ye sistem tavsiyesi

CrazyManTR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar Technopat ekipine yeni katıldım. :) Yakın bir süre içerisinde bir sistem toplayacağım.
Bir sistem topladım parçaları kendim seçtim fakat parçalar uyumlumu diye veya tavsiyeleriniz varsa diye buraya üye olup konu açmak istedim. Umarım iyi yapmışımdır. Sıfırdan toplayacağım monitör klavye falan dahil. Lafı da fazla uzatmadan seçtiğim parçaları size göstereyim.

Anakart:Asus H81-Plus İntel H81 Soket 1150 Ddr3 1600Mhz Sata 3.0 Usb 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar

RAM:Gskill 8Gb (2X4Gb) Ripjawsx Ddr3 1600Mhz Cl9 1.5V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar

Ekran Kartı:Msi Gtx750Ti Twin Frozr Gaming Gddr5 2Gb 128Bit Nvidia Geforce Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

İşlemci:Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar

Kasa:Zalman Z3 Plus Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar

Güç Kaynağı:ZM500-LE SERİSİ 4000W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar

Harddisk:Wd 3.5" 1Tb Caviar Blue Sata 3.0 7200Rpm 64Mb Cache Harddisk - Vatan Bilgisayar

DVD/CD Yazıcı:Asus Drw-24F1St 24X ± Double Layer Sata Dvd Yazıcı - Vatan Bilgisayar

Monitör:21.5" VS228NE GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - Vatan Bilgisayar

Sistem Toplam Fiyatı:2584.41 Lira.

Evet Arkadaşlar önerileriniz, tavsiyeleriniz varsa lütfen söyleyin. Ben bu sistemi topladım. Uyumlumu bilmiyorum ama uyumlu diye umuyorum. Çünkü araştırarak topladım bu sistemi.

Not: Aslında ben bu ekran kartını seçmiştim:Asus STRIX GTX750 Ti OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Fakat stoklar da olmayınca bu ekran kartını seçtim:Msi Gtx750Ti Twin Frozr Gaming Gddr5 2Gb 128Bit Nvidia Geforce Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Bu 2 ekran kartı aynı ama arasında fark var mı bilmiyorum. ASUS model GTX750 Ti'nin ASUS tarafından modifiye edildiğini duymuştum.

Evet arkadaşlar. Önerilerinizi, tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden yorum yapan herkese teşekkürler. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanım uyumlu. Ekran kartını R9 270 ile değiştirirsen daha fazla performans alırsın. PSU, R9 270 için yeterli.
Asus ve MSI GTX 750 Tİ'ye gelecek olursak. İkisi de son derece kaliteli bileşenler kullanır. İlla GTX 750 Tİ alacaksan ucuz olanı tercih et bence. İki marka da diğerini aratmayacak türden.

Cevabım biraz geç geldi kusura bakma. Nedeni ise uyarı aldım noktalama işaretleri yüzünden. Teşekkürler yardımların için sağol.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı