2500 TL'ye sistem toplama

mertbıter1

Kilopat
Daha fazla  
Ekran kartı: Msi GTX960 4GB 230 dolar newegg.
Anakart: Msi Gaming 3 380 TL
İşlemci: İntel i5 4590k 230dolar newegg.
HDD: 2 TB 73 dolar amazon.
SSD: 58 dolar amazon.
RAM: 4x2 corsair 53 dolar amazon
Arkadaşlar düşüncelerinizi istiyorum. Sizce oyuncu için iyi mi? 2 parçayı ABD abim var, o getircek. Gerisini Amazon.com'dan alacağım. Ücretsiz kargo ile tek tek alacağım. Vergi verilmiyor 90 dolar altı hepsi.

Soğutucu almalı mıyım sizce işlemci için?

Son düzenleyen: Moderatör:
EVGA 500W psu almayı düşünüyorum bronz sertifikası var +80 yazıyor 40 dolar amazonda değer mi sizce ve bu sisteme yeterli midir net 500w geleceğine göre yeterlidir diye tahmin ediyorum,bilgisi tecrübeli olan yazarsa güzel olur

EVGA 500W psu almayı düşünüyorum bronz sertifikası var +80 yazıyor 40 dolar amazonda değer mi sizce ve bu sisteme yeterli midir net 500w geleceğine göre yeterlidir diye tahmin ediyorum,bilgisi tecrübeli olan yazarsa güzel olur
500 W işini rahatlıkla görür fakat psu nun yurt dışından getirilmesini mantıklı bulmuyorum. Taşınırken zarar görebilir riskli. İşlemcinin 4460 yapıp Evga gtx 970 almanı öneririm. Bu arada o ücretsiz kargo dediğin ürünler diğer Avrupa ülkelerine ücretsiz bizde ücret koyuyorlar haberin yok sanırım ?

500 W işini rahatlıkla görür fakat psu nun yurt dışından getirilmesini mantıklı bulmuyorum. Taşınırken zarar görebilir riskli. İşlemcinin 4460 yapıp Evga gtx 970 almanı öneririm. Bu arada o ücretsiz kargo dediğin ürünler diğer Avrupa ülkelerine ücretsiz bizde ücret koyuyorlar haberin yok sanırım ?
var kardeşim 3 5 dolar alıyor yarın alıcam ram 8gb 1855 hızında olması lazım 155 tl gelıyor kargoyla bırlıkte psu ne kadar kargo ucretı alır bılemem bıraz buyuk gıbı

ram ve hdd felan amazondan alıcam sakıncalı mı yani öyle mi diyorsun kargo sorun yaratırsa benım bildiğim üretici karşılıyor

Psu ve harddiskin taşınmasında sıkıntı çıkabilir, çıkmayadabilir. Ürünün taşınmasında görevli elemanlarla alakalı. Adam arabaya yüklerken fütursuzca atarsa mesela kötü olur :D Kargo ücreti alınıyor, ne kadar uluslararası kargo ücretsiz deselerde ülkemize ücretli. Sen uluslararası garantisi olan ürünleri araştır onlardan satın al Evga Corsair vb. Yoksa bozulunca ürünü tekrar Amazona geri göndermen gerekiyo zahmet çekersin sonra.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı