2500 TL'ye Toplama PC

Alp Deşiş

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize merhaba. Bütçem 2.500 TL sizden isteğim bu fiyata beni 3-4 sene götürecek bir pc toplamanız. Oyunları high açsın yeter. Ama ben 2.500 TL'lik bir pc'nin her oyunu ultra grafikte açıcağına inanıyorum. Neyse, size de bir danışayım dedim şimdiden teşekkürler TechnoPat Camiası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgilendirme
Sistem toplayamayacağım kusur bakmayın, hâlâ bilgisayarım gelmedi. Herneyse, hevesinizi kırmak gibi olmaz İnşallah ama yeni çıkacak oyunları, hatta bazı çıkmış olan oyunları dahi ultrada oynatmaz 2500 TL'lik PC biliyorsunuz değil mi?

Sistem toplayamayacağım kusur bakmayın, hâlâ bilgisayarım gelmedi. Herneyse, hevesinizi kırmak gibi olmaz İnşallah ama yeni çıkacak oyunları, hatta bazı çıkmış olan oyunları dahi ultrada oynatmaz 2500 TL'lik PC biliyorsunuz değil mi?
Hayır GTA V dahil şuan piyasada olan tüm oyunları oynatacak bir sistem toplayabilirim.

Hayır GTA V dahil şuan piyasada olan tüm oyunları oynatacak bir sistem toplayabilirim.
Ultra'da oynatacak ve 2500 TL'lik. Yapmayın, monitör ile kasa zaten 1000 TL eder yaklaşık; ekran kartı ve darboğaz yaratmayacak bir işlemci... PSU'yu, soğutucuyu, RAM'i saymıyorum dahi.

Monitör dahil demedi. Ben 1736 TL'ye daha önce GTX 970 katmıştım. 700 TL daha ekleyip onu geliştirirsem süper bir sistem elde ederiz.

Ayrıca benim bir arkadaşım 2.600 TL'ye bir pc topladı geçen sene Watch Dogs, Battlefield 4, Assasin's Creed Unity gibi kısacası her oyunu ultra ayarlarda oynuyor. Bende 100 TL'nin pek bir şeyi değiştirmeyeceğini düşünüyorum tabi siz ne dersiniz bilemem Recep Hocam da ilgilense iyi olucak bu konu tartışılır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı