2500 TL'ye tost makinesi önerisi

Merhaba, 2000TL-2500TL civarında kaliteli bir tost makinesi arıyorum. Döküm olursa daha sağlıklı olur herhalde. Benim için önemli olan sağlıklı ve güzel bir tost yapan uzun yıllar kullanılacak bir tost makinesi olması. Özellikle kahvedeki yediğim tostlar çok güzel oradaki çok büyük tabii ama yine de biraz onlara benzeyebilir.

Döküm olanları hem temizlemesi zor, hem ağır, hem çok geç ısınıyor haberiniz olsun. Sürekli tost yapılan büfe, sanayi, vb. yerler için daha uygun. Onun dışında teflon almanız daha iyi olur.

Ben bundan kullanıyorum, tavsiye ederim.

Ben daha yeni 1200'e Amazon'dan karaca Essential tost makinesi aldım çok memnun kaldım.
Bakayim hemen, kaplama mı yoksa döküm mü? Kolay çizilmesin de.

Döküm olanları hem temizlemesi zor, hem ağır, hem çok geç ısınıyor haberiniz olsun. Sürekli tost yapılan büfe, sanayi, vb. yerler için daha uygun. Onun dışında teflon almanız daha iyi olur.

Tam aradığım tarzda. Bunlar da güzel tost oluyor. Peki çizilme aşınma gibi durum var mı?

Hep döküm tost makinesi istemiştim. Gerçekten beni soğuttun. İyi ki almamışım. Bu arada refika da dünyanın en iyi döküm tost ve kızartma makinelarının Türkiye'de üretildiğini söylüyordu ilk videolarının birinde ama markayı hatırlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakayim hemen, kaplama mı yoksa döküm mü? Kolay çizilmesin de.

Annemin dediğine göre çatal kaşık değdirmemek lazımmış tahta kaşık ile kullanmak lazımmış ve bulaşık süngerinin yeşil kısmı ile yıkamamak gerekiyormuş kısa süreli kullanımda çok memnun kaldım. 180 derece falan da açılabiliyor.

Annemin dediğine göre çatal kaşık değdirmemek lazımmış tahta kaşık ile kullanmak lazımmış ve bulaşık süngerinin yeşil kısmı ile yıkamamak gerekiyormuş kısa süreli kullanımda çok memnun kaldım.
Kesinlikle doğru, Bulaşık süngeriyle bir teflon tavayı çöp etmişliğim var...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı