2500 TL'ye Vatan'dan Sistem Toplama

Pyromen54

Kilopat
Daha fazla  
İlk defa PC toplayacagım ve sadece Vatan'dan olmak zorunda çünkü kendi kazancım olmadıgı icin ailem alacak ve internete guvenmiyorlar. Vatan Teknosa Mediamarkt gibi bir yerden alabilirim. Monitor dahil 2500 TL'yi aşmayacak sekilde, hatta 2200-2300 olursa cok iyi olur simdiden tesekkurler.

Bu paraya Vatan'dan zor PC toplanır. Ailenizi ikna edip İtopya.com sitesinden hazır sistem almaya çalışın. Gerçekten güvenebilirsiniz Donanım Arşivi kanalından bakabilirsiniz zaten. 2300-2500 TL'ye en güzel sistemler orada. Bu arada bu fiyata monitörlü sistem toplanmaz.

Bu paraya Vatan'dan zor PC toplanır. Ailenizi ikna edip İtopya.com sitesinden hazır sistem almaya çalışın. Gerçekten güvenebilirsiniz Donanım Arşivi kanalından bakabilirsiniz zaten. 2300-2500 TL'ye en güzel sistemler orada. Bu arada bu fiyata monitörlü sistem toplanmaz.

Hocam biliyorum guvenilir oldugunu fakat ailem 2 3 yildan beri anlamiyor hatta bunuda almak idtemiyorlar ama aldiracam vatandan olmasi lazim veya mediamarkt falan.

Hocam biliyorum guvenilir oldugunu fakat ailem 2 3 yildan beri anlamiyor hatta bunuda almak idtemiyorlar ama aldiracam vatandan olmasi lazim veya mediamarkt falan.
Şimdi almanız gerekmiyorsa yazı bekleyin bu fiyata daha güzel sistem toplanır Vatan'dan.
Şimdi toplarım bekleyemem diyorsanız en iyi sistem budur.(Bana göre)

Dosya Ekleri

• s.PNG
    s.PNG
    20,1 KB · Görüntüleme: 139
Tavsiyem sinerjiden sistem toplatmanızdır. Üsküdar'da şubesi bulunmaktadır. Bu fiyata monitör dahil APU bir sistem topladım. İlerde ekran kartı takıp işlemciyi güçlendirebilirsin.

Dosya Ekleri

• dgfdg.PNG
    dgfdg.PNG
    31,9 KB · Görüntüleme: 142
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı