2500 TL'ye yurt dışı iPhone 8 alınır mı?

telefon açıksa ve bütçen buysa neden olmasın. Bu paraya iyi andorid de bulabilirsin belki. İphone 8 devri geçti ama bütçe buysa da yapacak bir şey yok. Hala 7 kullananlar var.

Tek SIM olacağından alo demelik 4 ay kullanırsın onun dışında yok evde Wi-Fi bağlı tablet gibi takılırım dersen halen güzel cihaz. Fiyat uygun genelde iPhone 11 altında yurt dışı cihaz getiren satan olmuyor.

Saglammı telefon.
Ekranında, kasasında çizik vs. Yokmuş.

telefon açıksa ve bütçen buysa neden olmasın. Bu paraya iyi andorid de bulabilirsin belki. İphone 8 devri geçti ama bütçe buysa da yapacak bir şey yok. Hala 7 kullananlar var.
Yurtdışı iPhone 7 alacaktım 1000 TL'ye. hayatımda hiç ios kullanmadığım için YouTube açılıyor mu falan dedim. Boş muhabbet yapamam dedi engelledi😂
Tek SIM olacağından alo demelik 4 ay kullanırsın onun dışında yok evde Wi-Fi bağlı tablet gibi takılırım dersen halen güzel cihaz. Fiyat uygun genelde iPhone 11 altında yurt dışı cihaz getiren satan olmuyor.
Normal telefonum Poco X3 NFC onun hotspotuna bağlanıp kullanacağım.

Ekranında, kasasında çizik vs. Yokmuş.

Yurtdışı iPhone 7 alacaktım 1000 TL'ye. hayatımda hiç ios kullanmadığım için YouTube açılıyor mu falan dedim. Boş muhabbet yapamam dedi engelledi😂

Normal telefonum Poco X3 NFC onun hotspotuna bağlanıp kullanacağım.
iPhone 6s bile youtube gibi uygulamaları sorunsuz açıyor hocam. 2500 bana pahalı geldi açıkçası. Temizse tamam fiyat.

Bütçeni 5 bin bandına çıkarırsan iPhone X 64 GB yurt dışı alabilirsin en azından ekran kasa oranı güncel iPhone modellerine yakın bir de ekranı değişmeyen orijinal bulursan görüntü çok iyi.

iPhone 6S bile YouTube gibi uygulamaları sorunsuz açıyor hocam. 2500 bana pahalı geldi açıkçası. Temizse tamam fiyat.

Temiz hocam sadece bataryası değişmiş, bataryada yeni değişmiş zaten.

Bütçeni 5 bin bandına çıkarırsan iPhone X 64 GB yurt dışı alabilirsin en azından ekran kasa oranı güncel iPhone modellerine yakın bir de ekranı değişmeyen orijinal bulursan görüntü çok iyi.

Hocam ufak tefek işler için alıyorum zaten, bence fazlasına gerek yok. Yeni batarya takılmış sadece Touch ID vs. çalışıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı