Ekranında, kasasında çizik vs. Yokmuş.Saglammı telefon.
Yurtdışı iPhone 7 alacaktım 1000 TL'ye. hayatımda hiç ios kullanmadığım için YouTube açılıyor mu falan dedim. Boş muhabbet yapamam dedi engelleditelefon açıksa ve bütçen buysa neden olmasın. Bu paraya iyi andorid de bulabilirsin belki. İphone 8 devri geçti ama bütçe buysa da yapacak bir şey yok. Hala 7 kullananlar var.
Normal telefonum Poco X3 NFC onun hotspotuna bağlanıp kullanacağım.Tek SIM olacağından alo demelik 4 ay kullanırsın onun dışında yok evde Wi-Fi bağlı tablet gibi takılırım dersen halen güzel cihaz. Fiyat uygun genelde iPhone 11 altında yurt dışı cihaz getiren satan olmuyor.
iPhone 6s bile youtube gibi uygulamaları sorunsuz açıyor hocam. 2500 bana pahalı geldi açıkçası. Temizse tamam fiyat.Ekranında, kasasında çizik vs. Yokmuş.
Yurtdışı iPhone 7 alacaktım 1000 TL'ye. hayatımda hiç ios kullanmadığım için YouTube açılıyor mu falan dedim. Boş muhabbet yapamam dedi engelledi
Normal telefonum Poco X3 NFC onun hotspotuna bağlanıp kullanacağım.
iPhone 6S bile YouTube gibi uygulamaları sorunsuz açıyor hocam. 2500 bana pahalı geldi açıkçası. Temizse tamam fiyat.
Bütçeni 5 bin bandına çıkarırsan iPhone X 64 GB yurt dışı alabilirsin en azından ekran kasa oranı güncel iPhone modellerine yakın bir de ekranı değişmeyen orijinal bulursan görüntü çok iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.