2500₺'ye kadar mouse önerisi

sirsparky

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, sevgilime mouse alacağım ancak ne alacağıma karar veremedim. Bütçeme göre sağlam ve kaliteli bir şey istiyorum, ne kadar olursa artık. Tercihen Wireless olsun ama kablolu da kaliteli bir alet varsa paylaşabilirsiniz.

ATK blazing sky U2 gördüm, ne kadar iyi bilmiyorum onu da yorumlarsanız sevinirim, iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınırda bir değer,
Müthiş bir performans beklentisi yok, kaliteli olsun bir yandan da fiyat/performans olsun derseniz; ATK A9 - 1250TL.
Performans önemli, almışken en üst seviye sensörü olsun en iyisi olsun derseniz bütçenin biraz üstüne; ATK A9 Ultra - 3250TL.
Seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.
ATK A9 - Superlight klonu, tutuş şekli neredeyse herkese uygun eli yüzü düzgün bir mouse.
Şahsi tavsiyem, düz ATK A9 alıp geçin.

Sınırda bir değer,
Müthiş bir performans beklentisi yok, kaliteli olsun bir yandan da fiyat/performans olsun derseniz; ATK A9 - 1250TL.
Performans önemli, almışken en üst seviye sensörü olsun en iyisi olsun derseniz bütçenin biraz üstüne; ATK A9 Ultra - 3250TL.
Seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.
ATK A9 - Superlight klonu, tutuş şekli neredeyse herkese uygun eli yüzü düzgün bir mouse.
Şahsi tavsiyem, düz ATK A9 alıp geçin.

ATK farelerin kalite kontrol tarafında sıkıntıları var. Bununla ilgili konu da var Sosyal'de. Çok tercih edilmesi gereken bir fare değil.

Fantech Helios 2 ve MCHOSE A5 Ultra gibi modellere bakabilirsin.

ATK farelerin kalite kontrol tarafında sıkıntıları var. Bununla ilgili konu da var Sosyal'de. Çok tercih edilmesi gereken bir fare değil.

Fantech Helios 2 ve MCHOSE A5 Ultra gibi modellere bakabilirsin.
Kalite kontrol problemleri çok büyük markalarda da sıklıkla çıkmakta ve çıkabilmekte, mühim olan konunun "kroniklik" seviyesinde değerlendirilip değerlendirilmeyeceği. Gördüğüm kadarıyla ATK'nın bu konuda da o kadar başarısız olduğunu düşünmüyorum. Özellikle belirteyim, bulunduğu fiyat segmentinde başarılı bir alternatif olarak yer ediniyor. Kaldı ki bir problem oluşması durumunda sıfır alınmış garantili bir ürün olmuş olacak. Kısaca, 1250TL gibi komik bir fiyata bence çok da mırın kırın edilmemeli. (Fiyatından dolayı da daha fazla satıldığı için buna oranla sıkıntı sayısının daha fazla görünmesi, internete yansıması da çok anormal değil.)
Söylediğiniz modeller de çok güzel bu arada hiç itirazım yok, sadece benzer özellikler neredeyse 2x fiyat, ATK işte buradan yakalıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı