25000-26000 TL RTX 4070 sistem önerisi

Bütçe
25-26000 Tl

UcanMuz

Hectopat
Merhaba normalde RX 6800 sistem bakıyordum RTX 4070 çıktı hem de beklediğim fiyattan. 15000-16000 TL gibi bir fiyatı reddetme şansım yok hem de NVIDIA tarafında kafam daha rahat olacak. Hazır 4070 çıkmışken ve 6000 serisinin fiyatı düşecekken 4070 sistem alayım diyorum. Piyasada henüz çok yok ay başına kadar bekleyebilirim. Gözden kaçırdıklarım varsa diye açıyorum konuyu. İncehesap'taki sistem güzel gibiydi 24 bine tekrar düşerse alabilirim fakat PSU da NZXT yapmam gerektiği için 26500'e 1600 TL falan ekleniyor o yüzden düşünmüyorum. 27k belki 28k çıkabilirim. Monitör dahil değil.

Not: Toplamayacağım.

5600 ile darboğaz yapıyor bu kart.

Ayrıca kasaya bakarken midem bulandı bu ne bu kasanın sınırdışı edilmesi lazım getirildiği ülkeye geri götürülsün.

@messinicocugu @kino

5600 ile darboğaz yapıyor bu kart.

Ayrıca kasaya bakarken midem bulandı bu ne bu kasanın sınırdışı edilmesi lazım getirildiği ülkeye geri götürülsün.

@messinicocugu @kino

Yapsın ne olacak. İşlemci yükseltirsin ya da 2K monitör alırsın. Eski nesil kart almaktan iyidir.

Kasayı GT301 PSU'yu 850W yaptım elim ala gidiyor ama biraz daha bekleyeceğim kendimi zor tutup.

Biraz daha beklersiniz bu fiyata hayallerinizde bile göremeyecek hale gelebilirsiniz.
Bu ülke bana bir şeyi almam gerekiyorsa o an almam gerektiğini öğretti.
Almak istiyorsanız alın hocam çünkü fiyatı kesinlikle artabilir.

Biraz daha beklersiniz bu fiyata hayallerinizde bile göremeyecek hale gelebilirsiniz.
Bu ülke bana bir şeyi almam gerekiyorsa o an almam gerektiğini öğretti.
Almak istiyorsanız alın hocam çünkü fiyatı kesinlikle artabilir.

Artsın sıkıntı yok bana çakan çaktı zaten ne fiyat arttığı için üzülecek halim kaldı ne de oturup fiyatının düşmemesini bekleyecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı