25000-30000 TL RTX 3070 PC Toplama

Bütçe
25000-30000
Daha önce hiç AMD işlemci veya ekran kartı kullanmadım bu konuda biraz cahilim. Oyunlarla uyum problemleri vs. yaşamam değil mi? Anladığım kadarıyla gönderdiğiniz sistemdeki ekran kartı rtx 3070’ten iyi.
3090 ile yarışabilir.
RTX serisinin avantajı DLS gibi daha çok bunu da zaten her oyun desteklemiyor. Saf kas gücü ekran kartıda da olsun işlemci de AMD daha çok beğeniyorum.
 
Anladım hocam. Peki fiyatının daha uygun olmasının sebebi nedir acaba? AMD fiyatları genel olarak Intel ve NVIDIA'dan daha mı uygun yoksa sistemdeki diğer parçalar daha zayıf diye mi?

Tamamen fyat politikası ve arz-talep'le alakalı hocam insanlar NVIDIA'ya daha çok yöneldiği için gereksiz pahalı kalıyor AMD kartların yanında.
 
Hocam iyi akşamlar, bu sitenin güvenirliği nedir acaba rahatlıkla alışveriş yapabilir miyiz? Mantis 6800 yerine bu sistemi almayı düşünüyorum.

Güvenilirdir hocam bu siteden Sharkoon ER3 almıştım sorunsuz geldi bir sorun yaşamazsınız.
 
Güvenilirdir hocam bu siteden Sharkoon ER3 almıştım sorunsuz geldi bir sorun yaşamazsınız.
Aradım açmadilar pazartesi mağazalarına gidip almayı düşünüyorum.İciniz rahat olsun kesin güvenilir derseniz direk internetten alabilirim.Outlet ürün satmaları şüpheye düşürdü beni .
 
Aradım açmadilar pazartesi mağazalarına gidip almayı düşünüyorum. İciniz rahat olsun kesin güvenilir derseniz direk internetten alabilirim. Outlet ürün satmaları şüpheye düşürdü beni.

Kesin güvenilirdir hocam öyle bir şey yapacaklarını sanmam.
 
Bu bütçelere çıkacaksanız ve sadece oyun için alıyorum diyorsanız AMD CPU ve GPU olan sistem kurmanızı öneririm, aynı paraya çok daha yüksek FPS alabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tekrar edeyim amaç sadece oyun oynamaksa.
 

Geri
Yukarı