25000₺ araç tavsiyesi

Üç araç içerinden Opel'i öneririm ama kilometreler çok yüksek. Romeo'yu satması zor olur, BMW için de çok muhtemel ayda bir sanayiye gidersiniz zira BMW'leri öldürüyorlar. Daha eski model araçlara bakılabilir. Fiesta, Corsa, Civic gibi araçlara bakabilirsiniz.

Palio al keyfine bak. Arızası yoktur arıza çözümleri kolay ve ucuzdur. Son paranız belli ki, Benzinli alırsanız motor bloğu temiz olur ama kapak çatlayabilir güzel bir yere gösterin. 200-300 KM'li arabalar o yaşlarda çok normal alınır 400ü görür. Yada bekleyin biraz daha para biriktirin.

Üç araç içerinden Opel'i öneririm ama kilometreler çok yüksek. Romeo'yu satması zor olur, BMW için de çok muhtemel ayda bir sanayiye gidersiniz zira BMW'leri öldürüyorlar. Daha eski model araçlara bakılabilir. Fiesta, Corsa, Civic gibi araçlara bakabilirsiniz.
Arabayı aldığımda uzun bir süre bineceğim yani sıkılıp satmak yok. Bu sıkılıp satmak kronik bir sorundan dolayı olabilir sadece.

Size bir şey diyeyim mi, bilmiyorum sever misiniz ama, ben sizin yerinizde olsam temizinden bir şahin ya da doğan bulurum. Madem satmayacaksınız zaten masrafı sudan ucuz, tüplüsü zaten çok yakmıyor. Yanlamaymış har hor kullanma derdiniz de yokmuş. Temiz bir şahin bulup dışını da güzelce süslediğiniz zaman on numara binersiniz satması da hastalarına peynir ekmek gibi satarsınız.

Kekoluk değil amacım ama on numara keyfi var.

Ben o paraya şahin alıp düzmem derseniz arkadaşın dediği gibi Palio, Albea, Punto veyahut bahsettiğiniz Romeo ya da Corsa da alınabilir yani.

Size bir şey diyeyim mi, bilmiyorum sever misiniz ama, ben sizin yerinizde olsam temizinden bir şahin ya da doğan bulurum. Madem satmayacaksınız zaten masrafı sudan ucuz, tüplüsü zaten çok yakmıyor. Yanlamaymış har hor kullanma derdiniz de yokmuş. Temiz bir şahin bulup dışını da güzelce süslediğiniz zaman on numara binersiniz satması da hastalarına peynir ekmek gibi satarsınız.

Kekoluk değil amacım ama on numara keyfi var.

Ben o paraya şahin alıp düzmem derseniz arkadaşın dediği gibi Palio, Albea, Punto veyahut bahsettiğiniz Romeo ya da Corsa da alınabilir yani.
Kuş serisini arabanın çok dandik olmasından dolayı istemiyorum. Romeo alacağım büyük ihtimal.

Corsa'da büyük ihtimalle hasar kaydı da var. Ayrıca 380.000'de 1.3 motor dizel araba alınmaz. O motor çoktan bitmiştir.

Alfa'nın sorunu yoksa alınabilir.

Bu bütçede masrafsız araç bulmak çok zor. Linea bakabilirsiniz.

Arabalardan hiç anlamam kafamda şeklini tipini beğendiğim 3 araç var en ağır basan alfa ama ondada kronik sorun var diyorlar. Sizce hangi arabayı tercih etmeliyim?
İlanları örnek olsun diye koyuyorum.
Alfanın 10bin hasar kaydı var araştırmaya devam edin daha temiz bi araç bulun bence.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı