25000TL sistem toplama önerisi

Bütçe
20.000-28.000TL
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Hazır ekran kartları iyi fiyatlara düşmeye başlamışken ve bol bol indirim oluyorken bilgisayar toplayayım dedim. Bütçem 25bin lira civarında daha yukarısını zorlamam pek mümkün değil. İtopya üzerindeki indirimlerden dolayı tek tek toplamak mı yoksa hazır sistem mi almak daha mantıklı olur bilemedim. Bütün önerilerinize açığım.

Attığınız sistem benim attığıma bin basarmış. :D bence o attığınızı alın.
Aslında benim tam olarak öğrenmek istediğim şey bu fiyata bu veya bunun gibi kasalar varsa onlardan birini mi tercih etmeliyim yoksa İtopya'daki indirimlerden faydalanarak kendim mi toplamalıyım.

Aslında benim tam olarak öğrenmek istediğim şey bu fiyata bu veya bunun gibi kasalar varsa onlardan birini mi tercih etmeliyim yoksa İtopya'daki indirimlerden faydalanarak kendim mi toplamalıyım.

Gördüğüm kadarıyla başka konularda gördüğü sistemi size sorgulamadan atan üyelerden birisi. Göz ardı edip geçmelisiniz.

Sorunuza gelecek olursam bu zamanda hazır sistem almak daha mantıklı. Toplama alıp kampanyalarla bir şey yapılabilir ama ekran kartları çok pahalı oluyor hazır olanlara oranla.

Düzgün bir hazır sistem bekleyebilirsiniz.

Gördüğüm kadarıyla başka konularda gördüğü sistemi size sorgulamadan atan üyelerden birisi. Göz ardı edip geçmelisiniz.

Sorunuza gelecek olursam bu zamanda hazır sistem almak daha mantıklı. Toplama alıp kampanyalarla bir şey yapılabilir ama ekran kartları çok pahalı oluyor hazır olanlara oranla.

Düzgün bir hazır sistem bekleyebilirsiniz.
Tek tek toplama işini indirimlerden dolayı sormuştum. ASUS anakartlarda ciddi bir indirim görmüştüm X serisi veya bazı Z serisi Maximus'larda. Bazı işlemcilerde de ufak indirimler vardı sanırsam. Şu anda göremedim galiba bitmiş dediğiniz gibi beklemek daha mantıklı olabilir.

Yine de kendimi tutamayıp tek tek toplarsam kaç lira tutar acaba diye baktım. Bence bu fiyata hazır satılan sistemlerden daha iyi oldu gibi geldi. Aldıktan sonra başka yerden içerisine SilverStone PF360 alıp ekleyeceğim ve kendimde olan M.2 SSD'yi eklemeyi düşünmüştüm. Sizin düşünceniz nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı