2500TL Android veya iOS Telefon Önerisi

@BERWAR Kamera açısı kişiden kişiye değişir bence. Ben kendim bizzat deneyimledim, bence LG G5'in kamerası daha iyi. Rengi soluk sarı olan bir eşyanın fotoğrafını çekiyoruz S7 ile normal renkmiş gibi yansıtıyor. LG G5 de ki geniş açılı kamera benim çok işime yarıyor güzel bir özellik.

Gel gelelim ki sorunu çok. Batarya problemini de biliyorsunuzdur. İnanılmaz az gidiyor şarjı, try hard kullanımda 4 saat pil ömrü var.

@Recaizade Mahmut Efendi Renk doğruluğu bakımı hakkında ne dedim? Renk doğruluğu olarak Amoled renk ayarını abartır, gözün gördüğü gibi yansıtmaz.
Bazen işe yaradığı oluyor. Mesela gök yüzü çekimlerinde, yıldızları çekerken S7 göze çok iyi gelecek şekilde çekim yaparken LG G5 ne görüyorsak onu çekiyor. Amoled ekranlar şarj konusunda da daha başarılı.

@Recaizade Mahmut Efendi İşte S7 modellerinin de bu özellikleri kamera olarak iyi. Renk doğruluğunun daha gerçekçi olmasını ben daha çok seviyorum. Ancak kullanıcıların çoğu bu renk abartmasını seviyor, göze güzel hitap ettiği için.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı