2500TL APU sistem tavsiyesi

Şu an güzel indirimde ama biraz daha ucuz olsun dersen bunu önerebilirim.
Kasa için mecbur 2.el uygun bir şeyler alın zaten şu haliyle bile 100-150 TL bütçeyi aştı. PSU içinse 100 lira daha ver hem kaliteli hem 500W olsun derim ama işimi görsün dersen 400W alabilirsin.
Ayrıca 120GB depolama az gelebilir. Bu bütçede en fazla bu kadarını koyabildim.

Kasa için mecbur 2.el uygun bir şeyler alın zaten şu haliyle bile 100-150 TL bütçeyi aştı. PSU içinse 100 lira daha ver hem kaliteli hem 500W olsun derim ama işimi görsün dersen 400W alabilirsin.

2700 yapayım en iyisi bütçeyi.

Kasa olarak uzay montaj kullansam?

120 GB SSD + 500GB HDD de alabilir.

500GB hard diskler yenilenmiş oluyor hocam o yüzden önermem ama ilerleyen zamanlarda 1TB alarak depolama konusundaki sorun çözülebilir.
Bu arada hep unutuyorum, işlemcinin içinden fan çıkmıyor. 957 TL'ye alırsan kutu ve fan geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı