2500TL Bütçeli Sistem

Biraz bütçeyi aştı ama alttaki sistem sizin için uygundur.
  • FX 8320 indirimdeyken kullanılabilir diye düşündüm sisteme onu koydum.
  • İşlemci soğutucu olarak Cooler Master T2 Mini tercih edebilirsin.
  • GTX 970'i farklı mağazadan daha ucuza temin edebilirsin. Gigabyte veya Evga da seçilebilir. İlla Vatan'dan alacaksan ve işlemci soğutucuyla beraber bütçeyi fazla aşmamasını istiyorsan MSI GTX 970'in Tiger modelini tercih edebilirsin ama o modelin soğutmasının pek iyi olacağını sanmıyorum.

Adsız.jpg

i5 4460 ile fx 8320 ile arasında 100tl edecek kadar büyük fark var mı sizce ? Tek fark enerji tüketimi mi yoksa intelin tek çekirdeğinin daha kuvvetli olması vs. mi bunu bana açıklarsanız gerçekten aydınlanacağım.

RC-K350 deneme fırsatım oldu 600W dediyse sadece sözde 600W performansı çok kötü diğer 600W lara nazaran.
Kötü olduğu konusunda bir bilgim yok. Sadece sitem için yeterli olduğu kesin.

Yorumun için teşekkürler. Bu arada attığın gtx970 ile twinfrozr gtx970 arasındaki tek fark soğutma mı yoksa performans olarak da fark eder mi ?
Soğutma da fark var ama genellik ile bir GTX970 gücüne sahip. İşinizi rahatlıkla görebilirsiniz.

Yanlış gösteriyor arkadaş GTX970 Msi Gaming önermiş.

Paranız yeterli Intel almanızı öneririm.
Kimisi amd diyor kimisi intel bu 16 veya 6mb olan şeyin farkı ne acaba bu konuda yeterli bilgiye sahip değilim. Ve birisi 8 çekirdek birisi 4 çekirdek olduğu halde ve 8320 nin 4.2ghz'e kadar o.c kapasitesi olduğu halde neden intel ? @Recep Baltaş abi cevaplar mısın lütfen

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı