2500TL Bütçeli Sistem

@Silinen üye iyimiş :D kendi sistemlerim iş yapmazmı merak ettim okadar mı kötüyüm bu işte :D bu arada ilgilendigin için teşekkür ederim 1haftaya kadar bişeyler toplayacagım @Silinen üye belki bütceyi 8gb için biraz arttırabilirim ne kadara denk gelir acaba yada sonradan arttırsam şuan 4gb ile ne olur

@Silinen üye 130 tl daha verip 4gb daha alırım ya almışken tam olsun :D gtx970 mucize gibi bişey galiba :) ozaman gtx 970 ile yola devam edicem i54460 iyi mi götürürmü ekran kartı çok konuştuk bide önemli kaç sene götürür en azından en yeni çıkan oyunları mediumda oynatacak kadar

i5 4460, GTX 980'i bile besleyebiliyor. GTX 970'e hayli hayli yeter. Sistemin ömrü konusuna gelirsek, şahsen ben 3 senedir GTX 760 kullanıyorum ve AAA oyunları High'da oynuyorum. Tahminimce (eğer oyun grafiklerinde bir devrim olmaz ise) bu sitem sizi 4 sene rahatlıkla götürür. Sonrasında oyun firmaları bir şey bulur, upgrade'e zorlar.

Bu RAM indirimde 8GB'a 260 TL yerine 220 TL veririsiniz. Buyrun: www.vatanbilgisayar.com: Corsair 4Gb Vengeance Ddr3 1600Mhz Cl9 Tek Modül Bellek - Vatan Bilgisayar

Bütün sistemlere baktım. Endülüs'ün önerdiği sistem benim hayalimdeki sistem. :) Fakat 4 gb ram R7 260X'in yükünü bile %100 de taşıyamıyor. Mutlaka ama mutlaka ileride 8 gb ram ekleyin. Endülüs'ün topladığı sistemi gözünüz kapalı alabilirsiniz.

@Silinen üye bu sistemi 8gb ram ile toplayacagım ozaman çok teşekkür ederim ilgilenen herkese gerçekten iyi öneri 2500 tl için zaten ram 8gb oluncada fazla oynamıyor 2600 e kapatırım en fazla gibi

Şimdiden heyecanlandım :D çok bişey kaybetmeyeceksem sonradan eklerim klavye monıtor falanda yavas yavas eklemeyi dusunuyorum.Sadece bana degil diger bu butcede bilgisayar toplamak isteyenlerde çok yardımcı oldunuz bence.
Kararımı verdim kesin olarak @Silinen üye sorun çıkmazsa bu sistemi toplayacagım.Çeşitli oyunlarda test ederim vb. buraya yazarım dediğim gibi. Herkese iyi akşamlar :D :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı