2500TL Bütçeli Sistem

Çekirdek başına düşen performans da Intel daha güçlü ha oyunlar 8 çekirdek desteklemiyor yoksa FX8320 OC yapılarak İ5 4460-ı geçer tabii ki bencmark-larda.

Çekirdek başına düşen performans da Intel daha güçlü ha oyunlar 8 çekirdek desteklemiyor yoksa FX8320 OC yapılarak İ5 4460-ı geçer tabii ki bencmark-larda.
İşlemci oyun icinde fps farkına sebep olur mu peki ?

İntelin tek çekirdek performansı çok daha iyi. Ayrıca 8 çekirdek destekleyen oyunmu var piyasada?

İntel 4 çekirdek > Amd 8 çekirdek

İntel 3.2 GHZ > Amd 4.5 ghz (O.C.'lu)

İşlemci oyunlarda fps farkına etki eder. Özellikle işlemci yiyen oyuınlarda genellikle amd işlemcili bilgisayarlar sorun yaşıyor.

Benchmarklarda artık Intel üstün, sebebi ise çekirdek kullanımlarından dolayıdır. Ayrıca AM3+ soket bir işlemci ve anakartı bu bütçede önermem, öneremem.

Zotac gtx780 amp! Nasıl bir kart sizce ? 4460 ile beraber kullandigimda oyunlari ultrada oynayabilir miyim ?

Gtx970'in gtx780'den daha iyi bir kart olduğunu biliyorum ama gtx970 ile bütçeyi çok aşıyorum monitör de almam lazım eski monitörüm 1080p değil o yüzden alternatif arıyorum.

Gtx 780 yerine r9 290x alabilirsin. Nvidianın 9xx serisi hariç alınacak pek kartı yok bana sorarsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…