2500TL Bütçeli Sistem

Kimisi amd diyor kimisi intel bu 16 veya 6mb olan şeyin farkı ne acaba bu konuda yeterli bilgiye sahip değilim. Ve birisi 8 çekirdek birisi 4 çekirdek olduğu halde ve 8320 nin 4.2ghz'e kadar o.c kapasitesi olduğu halde neden intel ? @Recep Baltaş abi cevaplar mısın lütfen
Çekirdek başına düşen performans da Intel daha güçlü ha oyunlar 8 çekirdek desteklemiyor yoksa FX8320 OC yapılarak İ5 4460-ı geçer tabii ki bencmark-larda.

İntelin tek çekirdek performansı çok daha iyi. Ayrıca 8 çekirdek destekleyen oyunmu var piyasada?

İntel 4 çekirdek > Amd 8 çekirdek

İntel 3.2 GHZ > Amd 4.5 ghz (O.C.'lu)

İşlemci oyunlarda fps farkına etki eder. Özellikle işlemci yiyen oyuınlarda genellikle amd işlemcili bilgisayarlar sorun yaşıyor.

Benchmarklarda artık Intel üstün, sebebi ise çekirdek kullanımlarından dolayıdır. Ayrıca AM3+ soket bir işlemci ve anakartı bu bütçede önermem, öneremem.

Gtx970'in gtx780'den daha iyi bir kart olduğunu biliyorum ama gtx970 ile bütçeyi çok aşıyorum monitör de almam lazım eski monitörüm 1080p değil o yüzden alternatif arıyorum.

Adsız.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı