Merhaba Arkadaşlar.. Ben toplama bilgisayar alacagım ve fikirlerinizi ogrenmek istedim.Bir bilgisayarcı tanıdıgımada danıstım ve bana bir sistem çıkardı.
İ3 4. nesil gaming islemci
2gb GTX660 ekran kartı
120gb ssd
1TB HDD
Klavye mouse hoparlor monıtor
8GB Hyper threading ram ve diğer temel şeyler.Klavye monıtor olmadanda olur ancak olması daha iyi.Bu sistemin uyumu vb.nin iyi oldugunu sadece parcalara bakılarak degerlendirmemek gerektigini soyledi.Kendimde bir sistem topladım onuda yaziyim.
AMD FX X8 8350 4GHz islemci
Sapphire R9 280 TRI-X O.C GDDR5 3GB 384Bit Dx11.2 AMD Radeon ekran kartı
1TB HDD
120GB SSD
Aynı sekilde 8GB RAM
Anakart kasa vb vb butce 2500 civarlarında arkadaşlar.Kendi sistemime monitor klavye vb. dahil degil.Yorumlarınızı bekliyorum elimden geldigince anlatmaya calıstım simdiden teşekkürler
İ3 4. nesil gaming islemci
2gb GTX660 ekran kartı
120gb ssd
1TB HDD
Klavye mouse hoparlor monıtor
8GB Hyper threading ram ve diğer temel şeyler.Klavye monıtor olmadanda olur ancak olması daha iyi.Bu sistemin uyumu vb.nin iyi oldugunu sadece parcalara bakılarak degerlendirmemek gerektigini soyledi.Kendimde bir sistem topladım onuda yaziyim.
AMD FX X8 8350 4GHz islemci
Sapphire R9 280 TRI-X O.C GDDR5 3GB 384Bit Dx11.2 AMD Radeon ekran kartı
1TB HDD
120GB SSD
Aynı sekilde 8GB RAM
Anakart kasa vb vb butce 2500 civarlarında arkadaşlar.Kendi sistemime monitor klavye vb. dahil degil.Yorumlarınızı bekliyorum elimden geldigince anlatmaya calıstım simdiden teşekkürler