2500TL Ekran kartı önerisi

DarkCrystalTR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba limitim 2.500 TL uygun ekran kartı önerir misiniz ?oynayacağım oyunlar ETS 2, ATS, Forza Horizon 4. Yeni masaüstü toplayacağım için önerdiğiniz ekran kartına uygun işlemci de önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2.el mi sıfır mı alacaksınız.
2.el ise RX570 bakılabilir.
Sıfır ise 1050 Ti var ama sıfır alınacak ise +500TL daha bütçe ekleyerek GTX1650 daha mantıklı.
İşlemci olarak R5 3600 öneririm yanına da B450 anakart.
Söylediğiniz oyunların hepsini 1050 Ti 60+FPS oynatır ama 500TL daha koyarsanız daha güzel performanslar alırsınız.

Şaka mı yapıyorsunuz hocam yoksa ciddi mi? 100TL daha koysa en az +30FPS daha verecek GTX1650 var.

Hocam 2500TL ekran kartı diye googlde arattığım zaman bu çıktı o yüzden önerdim ki ben GTX 1650 AMP Core u 3700 civarında almıştım.
Tek fanlı model tercih etmek pek mantıklı olmaz hocam.

Hocam fanına bakmadan yazdım direk.

Hocam 2500TL ekran kartı diye googlde arattığım zaman bu çıktı o yüzden önerdim ki ben GTX 1650 AMP Core u 3700 civarında almıştım.

Hocam fanına bakmadan yazdım direk.

Ne zaman aldınız hocam bir de direkt 2500TL ekran kartı yazarak sırf mesaj yazmak yerine az bir şey araştırırsanız iyi olur.

Çift fanlı ASUS olanı 3250TL.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı