2500TL Gamepad önerisi

Ali Efe 61

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bir gamepad almayı düşünüyorum ama ne seçeceğim konusunda çok kararsızım. Bügüne kadar oyunları hep klavyeden oynadım ama artık FIFA ve diğer oyunları Gamepad ile denemek istiyorum. 2000-2500 TL gibi bir bütçem var ama artırabilirim de veya hepsini harcamak zorunda da değilim. Acelem yok indirim bekleyebilirim, şu an aklımda GameSir Nova Lite var ama bilmediğim bir marka ve Aliexpress'den alınır mı? Yoksa Türkiye'den mi almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben o gamepadi aldım 1 ay falan kullandım ama elime küçük geldi ve asimetrik analog dizilimine hiç alışamadım. 421 TL'ye almıştım, 1500 TL'ye kadar fiyatını hak eden kalitesi var bence(eli alışanlar için).

Ben o gamepadi aldım 1 ay falan kullandım ama elime küçük geldi ve asimetrik analog dizilimine hiç alışamadım. 421 TL'ye almıştım, 1500 TL'ye kadar fiyatını hak eden kalitesi var bence(eli alışanlar için).
Yani benim el biraz küçük aslında sorun olmaz diye düşünüyorum. Bu fiyat bandına bunu önerirmisin yani bide nerden aldın

Ben kablolu versiyonunu kullanıyorum ama kablosuzu daha iyidir tabii ki youtube'da inceleme videolarına bakın derim mutlaka. Sonuçta MSI güvenilir iyi bir marka.

Ben kablolu versiyonunu kullanıyorum ama kablosuzu daha iyidir tabii ki youtube'da inceleme videolarına bakın derim mutlaka. Sonuçta MSI güvenilir iyi bir marka.
Özelliklerine göre pahalı demiştiler buna sanki

Özelliklerine göre pahalı demiştiler buna san
Bide arada 1000 lira var

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı