2500TL gamepad önerisi

TALHA29

Hectopat
Daha fazla  
Normalde 1700TL'ye fantech shooter 3 alacaktım sonra bigbig won un gale hall ve blintz gamepadleri dikkatimi çekti çok bir gamepad bilgim olmadığı için hangisi daha iyi karar veremedim. Sonra da almışken iyisini alayım dedim yıllarca kullanırım 2400TL'ye fantech EOS Pro almaya karar verdim fiyatına değer mi yoksa daha iyi bir öneriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde 1700TL'ye fantech shooter 3 alacaktım sonra bigbig won un gale hall ve blintz gamepadleri dikkatimi çekti çok bir gamepad bilgim olmadığı için hangisi daha iyi karar veremedim. Sonra da almışken iyisini alayım dedim yıllarca kullanırım 2400TL'ye fantech EOS Pro almaya karar verdim fiyatına değer mi yoksa daha iyi bir öneriniz var mıdır?

Mobil mi PC için mi?

Gamesir nova lite benim tercihim olur bi fiyat bandında, şarj standı olmasın mekanik tuşları olsun derseniz de easysmx x10 olur. Ama marka güvenilirliği ve garanti olarak gamesir önde benim tercihim o olurdu

Supernova yerine nova lite yazmışım kusura bakmayın, supernova çok çok daha iyi bir kontrolcü

Easysmx x10 2800 lira olmuş

Alternatif olarak bakabilirsiniz machenike g5 pro max play edition

Sarı sitede gamesir cyclone 2 var 2500e ona da bakabilirsiniz hepsinden çok daha iyi bir kontrolcü, ben de sahibim fazlasıyla güzel bir kol

Supernova yerine nova lite yazmışım kusura bakmayın, supernova çok çok daha iyi bir kontrolcü

Easysmx x10 2800 lira olmuş

Alternatif olarak bakabilirsiniz machenike g5 pro max play edition

Sarı sitede gamesir cyclone 2 var 2500e ona da bakabilirsiniz hepsinden çok daha iyi bir kontrolcü, ben de sahibim fazlasıyla güzel bir kol
Dediğim gibi maks 2500 e çıkıyorum G5 pro da iyi görünüyor 2800 lere çkamam ama diğer ikisi arasından tercih yapabilirim

Hayır değil. Kesinlikle değil. Stick drift karşıtı hall effect ve tmr gibi teknolojilerden yoksun, piyasa standardı olan 1000hz polling rate yokz yanında dongle bile gelmiyor almak isteseniz 1k gözden çıkarmanız lazım, bataryası dahi yok ekstra pil kullanmanız gerekli, çoğu kolda olan ve ekstra özelleştirme seçeneği sağlayan arka butonları yok ki 1700 liralık kolda dahi bu saydıklarımın HEPSİ var. Xbox kolunun tek tercih edilme sebebi xbox konsolunuzun olmasıdır(ki xbox lisanslı xbox 9. nesilden çok daha mantıklı kollar var konsol tarafında da) kısacası Logitech f710 parasına satılması gereken bir kol. Özellikleri aynı saydığım üzere hatta logitechte deadzone daha az triggerlarda basınca algılıyor. Paranıza yazık edersiniz
Hocam bunlar yerine düz Xbox 9.nesil almanız daha mantıklı değil mi?

Dediğim gibi maks 2500 e çıkıyorum G5 pro da iyi görünüyor 2800 lere çkamam ama diğer ikisi arasından tercih yapabilirim
Sarı sitedeki ilanda eğer aynı şehirdeyseniz alın aksi taktirde daha pahalıya gelir, eğer alamazsanız gamesir supernova almanız bence mantıklı olacaktır

Adam bana " Hayır kendime aldım Almanya'dan getirttim birer tane fazla aldım ama ihtiyacım olacağını düşünmüyorum o yüzden satmak istedim bandrolü üstünde teşhir vs değil. " değil dedi. Fakat ona çok çok uzağım güven konusunda sıkıntılı.

Hayır değil. Kesinlikle değil. Stick drift karşıtı hall effect ve tmr gibi teknolojilerden yoksun, piyasa standardı olan 1000Hz polling rate yokz yanında dongle bile gelmiyor almak isteseniz 1K gözden çıkarmanız lazım, bataryası dahi yok ekstra pil kullanmanız gerekli, çoğu kolda olan ve ekstra özelleştirme seçeneği sağlayan arka butonları yok ki 1700 liralık kolda dahi bu saydıklarımın HEPSİ var. Xbox kolunun tek tercih edilme sebebi Xbox konsolunuzun olmasıdır(ki Xbox lisanslı Xbox 9. nesilden çok daha mantıklı kollar var konsol tarafında da) kısacası Logitech F710 parasına satılması gereken bir kol. Özellikleri aynı saydığım üzere hatta Logitech'te deadzone daha az triggerlarda basınca algılıyor. Paranıza yazık edersiniz

Sarı sitedeki ilanda eğer aynı şehirdeyseniz alın aksi taktirde daha pahalıya gelir, eğer alamazsanız GameSir supernova almanız bence mantıklı olacaktır

Son düzenleme:
Adam bana " Hayır kendime aldım Almanya'dan getirttim birer tane fazla aldım ama ihtiyacım olacağını düşünmüyorum o yüzden satmak istedim bandrolü üstünde teşhir vs değil. " değil dedi. Fakat ona çok çok uzağım güven konusunda sıkıntılı.
O zaman gizaladan supernova alabilirsiniz, en güvenli ve en kaliteli seçim olacaktır bu fiyat bandında. Cyclone 2 için bütçem olmasa direkt alacağım kol benim de bu olurdu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı