2500TL kablosuz mouse önerisi

KobraNecmettinn

Decapat
Daha fazla  
Claw tutuş şekline sahibim. Kablosuz bir mouse istiyorum. Üstünde 2 tane tuş olsa bile yeterli. Bağlantı kopması veya gecikme gibi olayların olmasını pek istemiyorum. Şekli bu mouse gibi olursa daha iyi olur ama zorunda değil. Aklımda bir bütçe yok fakat 2500TL'yi çok fazla geçmese güzel olur. Sağ olun. Not: Bu fiyatlarda çok güzel diyebileceğiniz kablolu mouse varsa onları da önerebilirsiniz. Fakat en önceliğim kablosuz olması.

Razer DeathAdder Essential​

1752604010666.png

Deathadder Essential çöp ve maks 400-500TL verilecek bir mouse oyun da oynanmaz onla. Bütçende en iyisi bu olur.

Eğer bütçe 3K olursa tam claw mouseu olan Scyrox V8 alırsan iyi olur.

DeathAdder Essential çöp ve maksimum 400-500TL verilecek bir mouse oyun da oynanmaz onunla. Bütçende en iyisi bu olur.

Eğer bütçe 3K olursa tam claw fareyi olan Scyrox V8 alırsan iyi olur.

Razer'ın fotoğrafını şekil benzerliği için atmıştım. Önerilerniniz için sağ olun inceleyeceğim

Ucuz olduğu için bu fareyide merak ettim. Sizin attıklarınızla nasıl bir fark vardır? İşlemcim çok yüksek olmadığı için dongle almayacağım 8KHz gibi sayılara çok ihtiyacım yok. Maksimum bütçem 2500GIBI altındakileride inceleyebilirim.

Son düzenleme:
Razer'ın fotoğrafını şekil benzerliği için atmıştım. Önerilerniniz için sağ olun inceleyeceğim

Ucuz olduğu için bu fareyide merak ettim. Sizin attıklarınızla nasıl bir fark vardır? İşlemcim çok yüksek olmadığı için dongle almayacağım 8KHz gibi sayılara çok ihtiyacım yok. Maksimum bütçem 2500GIBI altındakileride inceleyebilirim.
VXE'lerden R1 Pro olan model iyi fakat o bütçede Mchose L7 Pro donanım olarak daha üstün. Yani 2500TL VXE almak yerine Mchose al. Düşük modelleri önermem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı