2500TL Laptop Önerisi

MSI GX70 3CC Destroyer (2350₺)
Tekrar masa üstü geçiş yapacağım temiz ve çantasıyla hediye edeceğim istersen görüşebiliriz bu fazlasıyla işini görecektir

111.png

RAM takviyesi ile alınabilir. Ancak muazzam performans beklemeyin yine de.
MSI GX70 3CC Destroyer (2350₺)
Tekrar masa üstü geçiş yapacağım temiz ve çantasıyla hediye edeceğim istersen görüşebiliriz bu fazlasıyla işini görecektir

Eki Görüntüle 475176
AMD A10 işlemciye o fiyat yüksek olmuş hocam. Revize edin bence.

Son düzenleme:
Takviye istemez.
300 lira daha ekleyebilirseniz:
RAM kesinlikle yetersiz hocam. Bu alınacaksa 200 lira daha verilip 8 GB RAM olan modeller alınmalı.
300 lira daha ekleyebilirseniz:
RAM kesinlikle yetersiz hocam. Bu alınacaksa 200 lira daha verilip 8 GB RAM olan modeller alınmalı.

RAM takviyesi ile alınabilir. Ancak muazzam performans beklemeyin yine de.

AMD A10 işlemciye o fiyatı istemek güzel soygun...

pardon neden baltalama yapıyorsun şu an attığın bilgisayardan daha iyi performans vereceğini sende biliyorsun bende? MSI efsanevi kasalarından olan bu cihazın nasıl çalıştığını herkes biliyor neden burada soygun hırsız gibi iftira atıyorsun ürün pazarlamak sunmak böyle iftirayı mı gerektiriyor sana göre hangi sıfatınla karakterinle bunu yapabiliyorsun bana?

pardon neden baltalama yapıyorsun şu an attığın bilgisayardan daha iyi performans vereceğini sende biliyorsun bende? MSI efsanevi kasalarından olan bu cihazın nasıl çalıştığını herkes biliyor neden burada soygun hırsız gibi iftira atıyorsun ürün pazarlamak sunmak böyle iftirayı mı gerektiriyor sana göre hangi sıfatınla karakterinle bunu yapabiliyorsun bana?
Daha iyi performans gösterdiğini düşünmüyorum. Lafın kısası iftira falan atmıyorum. Fiyat yüksek. Aynı donanım aynı fiyat bandında 0 olarak bulunabiliyor. Ancak günümüzce yetersiz.
Dipnot: Kasa olarak gerçekten sağlam. Konu sahibi kasa kalitesine ve RGB klavye gibi bileşenlere önem veriyorsa önerebilirim o ayrı. Ancak AMD A serisi işlemciler A12 de dahil olmak üzere günümüz için fazlasıyla yetersiz.

Son düzenleme:
Takviye istemez.

Hocam cihazda ekran kartı yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı