2500TL M.2 SSD önerisi

Bütçe
2500 TL
SSD olarak bunu tercih edebilirsiniz:

1- dönüştürücüye gerek yok çünkü 2. bir M.2 yuvanız var ve maksimum 2 GB/s destekliyor.
2- soğutma için M.2 SSD soğutucu alabilirsiniz. 300-400TL civarı oluyordu sanırsam. İşinizi görür.

2. slotu ben göremedim emin olamıyorum o yüzden tam olarak nerede konumlandırılmış? Birisi tam ekran kartının üzerinde onu görüyorum zaten M.2 takılı olduğundan.

Samsung 970 EVO Plus.

Bütçemi aşıyor maalesef ikisi de.

2. slotu ben göremedim emin olamıyorum o yüzden tam olarak nerede konumlandırılmış? Birisi tam ekran kartının üzerinde onu görüyorum zaten M.2 takılı olduğundan.

Bütçemi aşıyor maalesef ikisi de.
Ekran kartınızın altında kalıyor:
1737212851111.png

Evet hocam şimdi gördüm varmış 2. slot teşekkür ederim dönüştürücüye gerek kalmadı M.2 ve soğutucusunu alsam işimi görecek sanırım.
Görür hocam ama dediğim gibi 2. slot 2 GB/s destekliyor. Oyüzden düşük hız alırsanız paniklemeyin. Bu sebebten ötürü Exceria G2 önerdim, zaten hızları düşük birde DRAM'li olduğu için daha stabil ve uzun ömürlü oluyor.

Görür hocam ama dediğim gibi 2. slot 2 GB/s destekliyor. O yüzden düşük hız alırsanız paniklemeyin. Bu sebebten ötürü Exceria G2 önerdim, zaten hızları düşük bir de DRAM'li olduğu için daha stabil ve uzun ömürlü oluyor.

Soğutucu olarak ne önerirsiniz M.2 olarak dediğinizin incelemelerine falan baktım yorumları genellikle iyi deniyor.

SSD olarak bunu tercih edebilirsiniz:

1- dönüştürücüye gerek yok çünkü 2. bir M.2 yuvanız var ve maksimum 2 GB/s destekliyor.
2- soğutma için M.2 SSD soğutucu alabilirsiniz. 300-400TL civarı oluyordu sanırsam. İşinizi görür.

Arkadaşımızın desteği üzerine 2. slotun olduğunu gördüm ve bütçemi aşmayan attığı fiyat bandında gerek DRAM bulundurması gerek olumlu yorumlarını incelemem sonucu önerdiği M.2 SSD'yi aldım az önce soğutucuyu şimdilik almayacağım ekran kartının altında kaldığı için pasif olarak 2 fandan faydalanır diye düşündüm sorun olursa ileride alırım. Yazan arkadaşlara teşekkür ederim herkese iyi sosyaller.

Soğutucu olarak ne önerirsiniz M.2 olarak dediğinizin incelemelerine falan baktım yorumları genellikle iyi deniyor.

Arkadaşımızın desteği üzerine 2. slotun olduğunu gördüm ve bütçemi aşmayan attığı fiyat bandında gerek DRAM bulundurması gerek olumlu yorumlarını incelemem sonucu önerdiği M.2 SSD'yi aldım az önce soğutucuyu şimdilik almayacağım ekran kartının altında kaldığı için pasif olarak 2 fandan faydalanır diye düşündüm sorun olursa ileride alırım. Yazan arkadaşlara teşekkür ederim herkese iyi sosyaller.
Alacağınız olursa hocam bunlar işinizi görür:

Zamanı gelince tekrar konu açabilirsiniz tabi. Güle güle kullanın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı