Hocam blue switch bir zamandan sonra daktilo gibi ses çıkarmaya başlıyor çok rahatsız eder ve hissiyatı kötü Amazon.com.tr Aula F75 hem hissiyat hem ses olarak çok güzel bir klavye çok güzel renk seçenekleride var.
ajazzturkiye.com
Hocam blue switch bir zamandan sonra daktilo gibi ses çıkarmaya başlıyor çok rahatsız eder ve hissiyatı kötü Amazon.com.tr Aula F75 hem hissiyat hem ses olarak çok güzel bir klavye çok güzel renk seçenekleride var.
Tuşları ezbere biliyorsanız Amazon.com.tr bu rengini öneririm.
Bir arkadaşım K673 önerdi. Aula F75 ya da F87 Pro ile kıyaslarsak sizce hangisi daha mantıklı?
Yaklaşık 2500 TL bütçem var, duruma göre biraz daha esnetebilirim. Tactile, mümkünse blue switch %75 veya TKL mekanik klavye arıyorum.
SteelSeries Apex 3 TKL ben sorduğumda kötü bir yanı yok demişlerdi en son 2500TL'ydi tam sınırda ama güzel diye biliyorum.
Peki Aula F75 ve F87 arasında ne önerirsiniz? Benim klavye konusunda çok bilgim yok, çok uğraşmadan birini almak istiyorum. Switchleri farklı sanırım.Rezik bir klavye Aula'ya kıyasla. Kesinlikle Aula alınmalı. Tüm seçenekleri attım zaten mantıklı olan.
Wraith W60 Klavye (Manyetik Switch / HE) Wraith'in ürünleri çok kaliteli oluyor.
Peki Aula F75 ve F87 arasında ne önerirsiniz? Benim klavye konusunda çok bilgim yok, çok uğraşmadan birini almak istiyorum. Switchleri farklı sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.