2500TL mekanik klavye önerisi

Bütçe
2500-3000

WRaven

Decapat
Yaklaşık 2500 TL bütçem var, duruma göre biraz daha esnetebilirim. Tactile, mümkünse blue switch %75 veya TKL mekanik klavye arıyorum.

Hocam blue switch bir zamandan sonra daktilo gibi ses çıkarmaya başlıyor çok rahatsız eder ve hissiyatı kötü Amazon.com.tr Aula F75 hem hissiyat hem ses olarak çok güzel bir klavye çok güzel renk seçenekleride var.

Hocam blue switch bir zamandan sonra daktilo gibi ses çıkarmaya başlıyor çok rahatsız eder ve hissiyatı kötü Amazon.com.tr Aula F75 hem hissiyat hem ses olarak çok güzel bir klavye çok güzel renk seçenekleride var.

Tuşları ezbere biliyorsanız Amazon.com.tr bu rengini öneririm.

Tuşları ezbere biliyorsanız Amazon.com.tr bu rengini öneririm.

Bir arkadaşım K673 önerdi. Aula F75 ya da F87 Pro ile kıyaslarsak sizce hangisi daha mantıklı?

SteelSeries Apex 3 TKL ben sorduğumda kötü bir yanı yok demişlerdi en son 2500TL'ydi tam sınırda ama güzel diye biliyorum.

SteelSeries Apex 3 TKL ben sorduğumda kötü bir yanı yok demişlerdi en son 2500TL'ydi tam sınırda ama güzel diye biliyorum.

Fiystini haketmeyen, rezil ve membran bir klavye. Yuzune bile bakılmamalı.

Wraith W60 Klavye (Manyetik Switch / HE) Wraith'in ürünleri çok kaliteli oluyor.

PCB oarak belirsiz, switchlerinin kalitesi ve ureticisi hakkinda en ufak bilgi yok. Wraithin klavyelerini almak suan mantikli degil. Kasa kaliteside rakiplerinden vasat.

Peki Aula F75 ve F87 arasında ne önerirsiniz? Benim klavye konusunda çok bilgim yok, çok uğraşmadan birini almak istiyorum. Switchleri farklı sanırım.

Tek farkı boyut olarak dusunebilirsiniz, switchlerinin hepsi kalite olarak denk. Tek degisen ses. Ajazz AK820 Max Plus'ta bir secenek, hosunuza giderse uyguna F75 alternatifidir. Begendiginizi alın attıklarımdan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı