2500TL Sistem Tavsiyesi

Yanlış bilgilendirme dolayısıyla raporlarım. Görürsün dalgayı. Vallaha Moderatör kişileri ararın.

Hocam şu anki bilgisayarı 12 yıldır kullanıyorum da :cry:

Yani sizin dediğiniz o 3-4 yıl değil de torunlarıma kadar gider o bilgisayar :p

@SpermMan Hocam mağazadan sıfır olarak almak istediğime karar verdim son olarak. Daha fazla performans istemiyorum.

RAM ikinci elde en alınabilir ürün olduğu için bir tek onu düşünüyorum.

Dediğim gibi sistemden fazla bir beklentim yok. Oynamak istediğim oyunlar UHD630 ile 60FPS ve üstü oynanabilecek oyunlar. Teşekkür ederim ilginiz için.

Şu anda aklımda sadece tek bir soru var. Pazartesiye kadar bu sistemin fiyatı 5000TL olur mu?

Bir de Ryzen ile Intel arasında gidip geliyorum. Intel'in tek çekirdek performansı biraz daha iyi. AM4 ile de 2020'ye kadar geliştirebilirim. Ayrıca Vega 8 de güçlü bir GPU bana göre.

Intel Sistem:
  • Intel Core I3 8100 3.60GHz İşlemci
  • Asus H310M-K Anakart
  • Crucial 8GB 2400MHz DDR4 RAM
  • -UHD 630 Grafik-
  • Adata SU650 120GB SSD
  • Sharkoon VS4-V Kasa
  • Aeroocol VX-400W PSU
Ryzen Sistem:
  • AMD Ryzen 3 2200G 3.70GHz İşlemci
  • MSI A320M Bazooka Anakart
  • G.skill Aegis 8GB 2800MHz DDR4 RAM
  • -Vega 8 Grafik-
  • Adata SU650 120GB SSD
  • Sharkoon VS4-V Kasa
  • Aerocool VX-400W PSU
Bu iki sistem de şu anda 2250 TL civarında ediyor. Hangisini tercih etmeliyim acaba? Bir AMD fanboyu olarak kalbim Ryzen diyor ama bilemedim :ıslık:

Bir de kasa olarak böyle bir alternatif var:
Aerocool CS1101 400W USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa

İçindeki PSU aynı ve toplamda 50TL daha ucuz. Sadece PSU bölmesi yukarıda. Bu kasayı alırsam monitör için bütçe artabilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı