2500TL'ye B650 Tomahawk sisteme mesh ATX kasa öneri

Bütçe
2500TL

ThyphooN

Hectopat
Merhaba. 2500TL bandında mesh ATX kasa önerir misiniz?

GPU: Sapphire 7800XT.
Anakart: B650 Tomahawk.

Üstte 240mm sıvı soğutma takacağım. BitFenix nova buldum ama nasıldır bilemedim yardımcı olur musunuz?
Dark Guardian.
Dark Guardian Pro.
Dark maxima v30.

Phanteks Eclipse P360 Air mid Tower bilgisayar kasası, temperli cam, DRGB - zaten siyah.

Hocam illa 2500 TL olsun diyorsaniz N11'den alabilirsiniz ayni kasayi.

Soyle birseyde var hocam Corsair kasa.

Beyazi da var bu arada bu fiyatlar bana bile uygun geldi Corsair kasa icin ama icerigindeki fanlar az biraz.

300 daha verilip alinabilir hocam RGB fanlisi yukarida attigim modelin.

Son düzenleme:
Phanteks Eclipse P360 Air mid Tower bilgisayar kasası, temperli cam, DRGB - zaten siyah.

Hocam illa 2500 TL olsun diyorsaniz N11'den alabilirsiniz ayni kasayi.

Soyle birseyde var hocam Corsair kasa.

Beyazi da var bu arada bu fiyatlar bana bile uygun geldi Corsair kasa icin ama icerigindeki fanlar az biraz.

300 daha verilip alinabilir hocam RGB fanlisi yukarida attigim modelin.
hocam hepsinde 2 fan var dahili olarak ekstra 2 fan daha alsam 4bini falan geçer

Maxima V30 olabilir, uste 360mm'ye kadar radyator destegi var.

Onun haricinde:

şunun hakkında ne düşünüyorsunuz hocam

Hocam Amazon'da 3 fanlisini buldum bir tik daha uyguna sadece egzoz fani yok. Geriye sanirim 1 tek fan almaniz kalıyor. Attiginiz markayi bilmiyorum yorum yapmayacagim ama Corsair kalitesini elinize aldiginizda anlayacaksiniz. Tercih sizin :)

Hocam Amazon'da 3 fanlisini buldum bir tik daha uyguna sadece egzoz fani yok. Geriye sanirim 1 tek fan almaniz kalıyor. Attiginiz markayi bilmiyorum yorum yapmayacagim ama Corsair kalitesini elinize aldiginizda anlayacaksiniz. Tercih sizin :)

Teşekkür ederim hocam. Bunda kontrolcü var mı? Ben fanlar RAM sıvı soğutma hepsi aynı senkron da yansın istiyorum bu özellik için kontrolcü mü lazım yoksa fanları tek tek anakarta mı bağlamak lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı