2500TL'ye fare yerine CS2 skin alınır mı?

khun

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle 2500TL bütçem var.
Şu anda kullanmış olduğum mouse "G102 Prodigy Gaming mouse" bu. Mouse hala çalışıyor ve büyük ihtimalle 5-6 yılı aşkın süredir bu fareyi kullanıyorum. Yeni fareye geçmek istiyorum aslında ama aynı zamanda CS2'de oynuyorum. CS2'de envanterim boş sayılır. CS2'yi her boş vaktimde oynuyorum.

Kısacası kararsız kaldığım konu şu ki: 2500TL'ye CS2'de skin almak mı mantıklı? Yoksa yeni bir fareye geçmek mi mantıklı?
Ek soru olarak: Yeni bir fareye geçince çok fark eder mi?

Alacağım mouse: VXE MAD R Wireless Mouse

Son düzenleyen: Moderatör:
Elindeki mouse yeterli ise envanter alabilirsin. Zaten envanteri geri nakite döndürebiliyorsun. Sürekli oynadığın bir oyunda güzel görünen silahlar ile oynamak daha keyiflidir çoğu oyunda durum bu karar tamamen sana ait.

Elindeki mouse yeterli ise envanter alabilirsin. Zaten envanteri geri nakite döndürebiliyorsun. Sürekli oynadığın bir oyunda güzel görünen silahlar ile oynamak daha keyiflidir çoğu oyunda durum bu karar tamamen sana ait.

Hocam karar bana aitte. Vallahi çok arada kaldım ya. Mouse alsam sanki çok fark edecek gibi geliyor. Ama dediğiniz gibi envanteri geri döndürebiliyorum. Gerçekten %50 %50 :/.

Hocam karar bana aitte. Vallahi çok arada kaldım ya. Mouse alsam sanki çok fark edecek gibi geliyor. Ama dediğiniz gibi envanteri geri döndürebiliyorum. Gerçekten %50 %50 :/.
Kablosuz daha iyi bir mouse'a geçmek diğer yanda ise oyun zevkini arttırmak. İçinizden en çok hangisi geliyorsa onu seçin.

Kendimde VXE R1 modelini düşünüyorum R1 alıp kalan parayla da envanter dizebilirsin sende. İkiside aynı sensörü kullanıyor Mad R ile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı