2500TL'ye kadar gamepad önerisi

Aradaki fiyat farkını da göz önünde bulundurun hocam.

Hocam artık 1000 2000 lira para değil, adam kontrolcüyü alıp uzun yıllar sorunsuz kullanacak ve verdiği paranın karşılığını alacak.

Garanti desen var, her oyun ve her platform desteği desen var.

8BitDo bozulduğu zaman çöpe atar ama Xbox kontrolcüsünü dışarıda tamir ettirme imkanı bile var.

Heyecana gerek yok, Xbox 9.nesil kontrolcü al geç.

Her oyunda kol mis gibi otomatik tanınır, sahibini kanser etmez.

8BitDo falan söyleyenleri ciddiye alma, saçma sapan ürün.Eki Görüntüle 2273888

Geçen ben bunu dedim linç yedim. 8bit fanları tarafından. Hiçbir çakma orjinlin yerini tutmaz.

Şu var 4 adet şarjlı pil. 1 adet şarj cihazı en az 500TL'dir. O yüzden 1000TL şarjlı bir kol daha mantıklı. 3 de 1 farka değmez.
Bende 3 orijinal 4 çakma kol var.

Geçen ben bunu dedim linç yedim. 8bit fanları tarafından. Hiçbir çakma orjinlin yerini tutmaz.

Şu var 4 adet şarjlı pil. 1 adet şarj cihazı en az 500TL'dir. O yüzden 1000TL şarjlı bir kol daha mantıklı. 3 de 1 farka değmez.
Bende 3 orijinal 4 çakma kol var.

Boş ver kanka onları, dandik ürün zaten alınmaz.

Hocam artık 1000 2000 lira para değil, adam kontrolcüyü alıp uzun yıllar sorunsuz kullanacak ve verdiği paranın karşılığını alacak.

Garanti desen var, her oyun ve her platform desteği desen var.

8BitDo bozulduğu zaman çöpe atar ama Xbox kontrolcüsünü dışarıda tamir ettirme imkanı bile var.

Benim kolun bozuldu Trendyol'dan joystick aldım elektronikçiye leh imlettim. Çok hızlı bozuldu. 2 kez yaptırdım şimdilik iyi. Parça ucuz işçilik pahalı. Galiba şimdi de tetik bozuldu kolun. Tamir işi biraz şans.

Boş ver kanka onları, dandik ürün zaten alınmaz.

Ürün belki 9. nesil seviyesinde değil kullanmadım ama incelemelerden aşağı yukarı aynı seviyede olduğunu görüyoruz aynı seviyede değil denebilir ama dandik denemez ki aradaki 2 katlik fiyat farkını göz önüne alınca daha makul oluyor.

Bir de orijinal kol zaman zaman driver güncellemesi yapıyor. Yeni versiyon yüklüyor içine. Xbox üzerinden. Ama hiç fark görmedim. En sevdiğim yanı. Üzerinde kulaklık jack girişi var. Kulaklık takıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı