2500TL'ye kadar gamepad önerisi

Ürün belki 9. nesil seviyesinde değil kullanmadım ama incelemelerden aşağı yukarı aynı seviyede olduğunu görüyoruz aynı seviyede değil denebilir ama dandik denemez ki aradaki 2 katlik fiyat farkını göz önüne alınca daha makul oluyor.

İki kat fiyat farkından dolayı zaten dandik oluyor.

Ucuza kaliteli bir şey bekleme, hele ki saçma sapan Çin ürünlerinden.

Ürün belki 9. nesil seviyesinde değil kullanmadım ama incelemelerden aşağı yukarı aynı seviyede olduğunu görüyoruz aynı seviyede değil denebilir ama dandik denemez ki aradaki 2 katlik fiyat farkını göz önüne alınca daha makul oluyor.

Çakma al çok da üzmez seni. Kafaya takma fiyat önemli ise. Tetik ve tuşlar basınca daha hassastır orijinalde. Xbox konsol çakma kolu tanımaz. PC'de oynayacaksan çakma al. Gerek yok orijinale. Çakma da mutlu ediyor. PC de.

Çakma al çok da üzmez seni. Kafaya takma fiyat önemli ise. Tetik ve tuşlar basınca daha hassastır orijinalde. Xbox konsol çakma kolu tanımaz. PC'de oynayacaksan çakma al. Gerek yok orijinale. Çakma da mutlu ediyor. PC de.

Kol çakma değil 8bit do da dandik cin markası değil fiyat ucuz kalite düşük olsa zaten atmam fakat kalite olarak çok fark olmadigi için öneriyorum.

İki kat fiyat farkından dolayı zaten dandik oluyor.

Ucuza kaliteli bir şey bekleme, hele ki saçma sapan Çin ürünlerinden.
Hocam gel çinden bin liraya aldığım kol 9. Nesili nasil tokatliyor bakalim. 0.03 deadzone, hall effect joystick ve triggerlara sahip. Butonlarin hepsi mekanik. Ayrica kombo tuşları da bulunuyor. Rgb aydinlatma ( kimin umrunda ) sahip. Uygulama destegi de var. Tum cihazlarda kullanliabiliyor sanirim. Daha ne olsun. Ha ben denk getirdim de aldim. Bundan once 8bitdo da kullandim gayet iyiydi. Su an arkadasim kullaniyor sorun yok. 2c olan daha da iyi olacagini dusunuyorum. Bakiniz, bu ürün 1k fiyata alindi xbox 2300tl iken. Garantiye lafim yok ancak bu kollar sonucta bir ayda bozulup kenara atilacak ürünler değil.

Xbox malzeme kalitesi olarak daha iyi daha tok hissiyat veriyor bütçen var ise alırsın. 8BitDo kullanmadım ama fiyatına göre özellikleri iyi malzeme kalitesi illaki Xbox'a göre düşük kalır sonuçta fiyat farkı var. Çakma diye markaya sallayanlar da ayrı kafa, markanın Xbox lisanslı gamepadi olmasına rağmen, merdiven altı marka olarak görüyorlar galiba.
Fiyat farkını göz önünde bulundurarak tercih et bende zamanında Xbox 1800-2000 arasında iken GC30u ucuza bulunca onu aldım Xbox yerine pişmanda etmedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı