Sen kaliteli olduğunu kanıtladı o bana yeter.Hocam burda kotu olduguna dair bir kanit paylasmamaniz ve iki kelimeyle ifade etmeniz cok komik. Madem ki kotu bunu kanitlayiniz lutfen.
Sen kaliteli olduğunu kanıtladı o bana yeter.Hocam burda kotu olduguna dair bir kanit paylasmamaniz ve iki kelimeyle ifade etmeniz cok komik. Madem ki kotu bunu kanitlayiniz lutfen.
2 katı daha fazla para ödeyip stick drift yaşadıktan sonra görüşürüz. Umarım bunları bari kullanıp söylüyorsundur. Yaklaşık 1 yıldır Ultimate Bluetooth kullanıyorum Dock'lu olan versiyon, şu 1 yolda bir kere yarı yolda bırakmadı. Pille uğraştırmıyor, hall effect stickleri ekstra söylemeye gerek yok.Ben tekrar söylüyorum, 8BitDo dandik ve alınmaz.
Xbox gamepad al kafan rahat olsun.
Ben tekrar söylüyorum, 8BitDo dandik ve alınmaz.
Xbox gamepad al kafan rahat olsun.
Dandik hocam alınmazArgüman yok kanıt yok şey yok salla bakalım sallayacagin kadar.
Bana kötü olduğuna dair kanıt ver?
Şu an kendim kullanıyorum Ultimate 2.4G'yi malzeme kalitesi çok iyi hall efect tuşları, standı vs çok kaliteli ama iste siz sadece kötü. Kanıtlar misiniz bana neyin kötü olduğunu?
Xbox'u sadece insanlar garantisi olsun içi rahat etsin diye alır azıcık da kaliteli olsun diye.
Sırf cin Mali diye fazla kucumsuyorsunuz?
Sen kaliteli olduğunu kanıtladı o bana yeter.
8BitDo Ultimate 2C almaya karar verdim.
Hayırlı olsun hocam pişman etmez.
Fiyatla alakasi yok arkadasin bütçesi yetiyorsa en iyisini alsin.Aradaki fiyat farkından olsa gerek.
Birbirlerine üstün bastıkları kısımlar var. Üsütn basan kısımlara göre tercih etmesi en iyisi olacaktır.Fiyatla alakasi yok arkadasin bütçesi yetiyorsa en iyisini alsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.