2500TL'ye kadar yayıncı mikrofonu önerisi

YavuX

Hectopat
Daha fazla  
2000-2500TL civarlarında yayın için mikrofon bakıyorum dostlar. Aklımda Razer Seiren V3 mini düşünüyorum. İyi midir veya başka ne alabilirim?
Razer alırsam yanında ARM da almayı düşünüyorum uyumlu ne alabilirim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
2000-2500TL civarlarında yayın için mikrofon bakıyorum dostlar. Aklımda Razer Seiren V3 mini düşünüyorum. İyi midir veya başka ne alabilirim?
Razer alırsam yanında ARM da almayı düşünüyorum uyumlu ne alabilirim? Teşekkürler.
Havit ve fifine gibi markalardan alabilirsiniz ikiside çok kaliteli markalar,ben havit markalı mikrofon kullanıyorum hiç bir sıkıntısınıda görmedim benim mikrofonum düşük bütçeli olmasına rağmen çok kaliteli ve tertemiz ses veriyor sizin kararınız ancak ben haviti daha çok öneririm ama fifine istiyorsanızda fena marka değildir oda iyidir onada göz gezdirin derim. Youtubedan inceleme videoları izleyerek işiniz daha kolaylaşacaktır.

Bir ara öneriyolardı bunu ama ne kadar iyidir bilemem araştırmak lazım.

Fifine'ın güzel ve indirimli modeli varsa alınabilir.

Havit ve Fifine gibi markalardan alabilirsiniz ikisi de çok kaliteli markalar, ben Havit markalı mikrofon kullanıyorum hiçbir sıkıntısınıda görmedim benim mikrofonum düşük bütçeli olmasına rağmen çok kaliteli ve tertemiz ses veriyor sizin kararınız ancak ben Havit'i daha çok öneririm ama Fifine istiyorsanızda fena marka değildir oda iyidir ona da göz gezdirin derim. YouTube'dan inceleme videoları izleyerek işiniz daha kolaylaşacaktır.

Fifine için konuşamam ama Havit giriş seviyesi ortalama bir marka. Eğer iyi modeli varsa alınabilir.

Havit ve Fifine gibi markalardan alabilirsiniz ikisi de çok kaliteli markalar, ben Havit markalı mikrofon kullanıyorum hiçbir sıkıntısınıda görmedim benim mikrofonum düşük bütçeli olmasına rağmen çok kaliteli ve tertemiz ses veriyor sizin kararınız ancak ben Havit'i daha çok öneririm ama Fifine istiyorsanızda fena marka değildir oda iyidir ona da göz gezdirin derim. YouTube'dan inceleme videoları izleyerek işiniz daha kolaylaşacaktır.
Havit, düşük bütçede tercih edilir bir marka ya.

Fifine'lara baktım ama en ucuzu 3K indirim kovalamak lazim zaten bütçeyi bayağı aşıyorum 2.5k ile.

Attıgım Razer modelin incelemelerine bak hocam yabancı yerli. Tatmin ediyorsa onu al o halde. Bu fiyatlarda çok çok iyi bir şey bulmanız zor indirim olmadıkça.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı