250CC motor önerisi

Ardaaa2131

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şehir içi bir yerden bir yere gitmek için kullanacağım, hazır almışken de görünüşünü de beğendiğim 250Sr'ı almayı düşünüyorum. Başka önerilere de açığım.

Dershaneden evin mesafesi en az 20 dakika, arkadaşla beraber gideceğiz 2 kişi. Daha önce motor deneyimim olmadı fakat ehliyetim var ve arabada iyi bir şoförüm kısacası, trafiğe alışığım.

Bütçe: Max 200.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şehir içi bir yerden bir yere gitmek için kullanacağım, hazır almışken de görünüşünü de beğendiğim 250Sr'ı almayı düşünüyorum. Başka önerilere de açığım.

Dershaneden evin mesafesi en az 20 dakika, arkadaşla beraber gideceğiz 2 kişi. Daha önce motor deneyimim olmadı fakat ehliyetim var ve arabada iyi bir şoförüm kısacası, trafiğe alışığım.

250sr 2 kişi rahat edemezsiniz. Nakitin varsa 2. El az kullanılmış dominar250 daha iyi olur bence.

CFmoto genel olarak kullanmayı biliyosanız bakacaksanız alınır, tr de çok kötülediler ama sürmeyi bilenin motoru hala. 2 kişi 250sr da pek konfor olmaz selesi vs çok sert özellikle artçı tarafında. naked seviyor iseniz bajaj pulsar vs daha uygun olur. Hem hint malı çinliden daha sağlam aksam kronik olarak. Yerinizde olsam hem konfor , rahatlık ve fiyat olarak bajaj bakabilirsiniz.

Pulsarın 200 lük modeli vardı adını unuttum o nasıldır?
CFmoto genel olarak kullanmayı biliyosanız bakacaksanız alınır, tr de çok kötülediler ama sürmeyi bilenin motoru hala. 2 kişi 250sr da pek konfor olmaz selesi vs çok sert özellikle artçı tarafında. naked seviyor iseniz bajaj pulsar vs daha uygun olur. Hem hint malı çinliden daha sağlam aksam kronik olarak. Yerinizde olsam hem konfor , rahatlık ve fiyat olarak bajaj bakabilirsiniz.

RS200

Pulsar'ın 200'lük modeli vardı adını unuttum o nasıldır?

RS 200 alınmaz, Dominar zaten pizza kuryesi motoru gibi, sr 250 her türlü konuda RS 200'den üstün onu geçelim de 200 bütçe varken ben alsam GSX r 250 alırdım. sr 250 hem satışı çok zor olur elden çıkarırken hem 10kdan sonra sıkıntılar başlar hem de artçı selesi çok rahatsız arkadaşın rahat edemez, sende rahat edemezsin arkana arkadaşın bindiğinde bende sr 250 vardı ona göre konuşuyorum boş değil. ha dersen ya sr 250 alacağım ya da Bajaj RS 200 veyahut da ns 200 her türlü sr 250 daha iyi.

Ha bu arada 200'e sr 450 de bulursun 11k da falan sr 250 yerine onu almak daha mantıklı olur 210 civarına 10k km de oluyor artçı selesi falan gene rahatsız ama 210'a almışken zaten zararsız satarsın bir de A2'nin en güçlü motorunu sürmüş olursun.

RS 200 alınmaz, Dominar zaten pizza kuryesi motoru gibi, sr 250 her türlü konuda RS 200'den üstün onu geçelim de 200 bütçe varken ben alsam GSX r 250 alırdım. Sr 250 hem satışı çok zor olur elden çıkarırken hem 10kdan sonra sıkıntılar başlar hem de artçı selesi çok rahatsız arkadaşın rahat edemez, sende rahat edemezsin arkana arkadaşın bindiğinde bende sr 250 vardı ona göre konuşuyorum boş değil. Ha dersen ya sr 250 alacağım ya da Bajaj RS 200 veyahut da ns 200 her türlü sr 250 daha iyi.

Ha bu arada 200'e sr 450 de bulursun 11k da falan sr 250 yerine onu almak daha mantıklı olur 210 civarına 10k km de oluyor artçı selesi falan gene rahatsız ama 210'a almışken zaten zararsız satarsın bir de A2'nin en güçlü motorunu sürmüş olursun.

Hocam dediğiniz motorun piyasası 230 falan ve KMS'i genelde yüksek. 250 Sr'ın 0 ve 2025 modelleri ise 160 bandında o yüzden kararsızım şu anda.

Kullanmamış motordan anlamayan adamların yorumuna göre hareket etme herkes ağzına almış bir yok Çin alınmaz CF alınmaz adam Arora scooter a biniyor CF almam çöp diyor lan zaten Çin'in en kötü makinesine biniyorsun CF ne alaka ezberden konuşan insanlarla dolu.

Hocam dediğiniz motorun piyasası 230 falan ve KMS'i genelde yüksek 250 srın 0 ve 2025 modelleri ise 160 bandında o yüzden kararsızım şu anda.

Sr ı 0 alma satarken aşırı zarar edersin 100 teklif ediyor adamlar.

Hocam dediğiniz motorun piyasası 230 falan ve KMS'i genelde yüksek 250 srın 0 ve 2025 modelleri ise 160 bandında o yüzden kararsızım şu anda.

Pazarlıkla indirirsin alt fiyatlara da ilanlar var bakmak lazım kolay satılan bir motor değil o da o yüzden fiyatlar bayağı düşüyor.

Kullanmamış motordan anlamayan adamların yorumuna göre hareket etme herkes ağzına almış bir yok Çin alınmaz CF alınmaz adam Arora scooter a biniyor CF almam çöp diyor lan zaten Çin'in en kötü makinesine biniyorsun CF ne alaka ezberden konuşan insanlarla dolu.

CF genel olarak F/P bir motor bana göre ama 2. kişi bineceğiz motora arkadaşın rahat olup olmaması pek umurumda degil açıkçası. O yüzden sele rahatlıgı benim için önemli degil.

Sr ı 0 alma satarken aşırı zarar edersin 100 teklif ediyor adamlar.

2. el 6K Km'de 130 140 bandında zaten alırsam satacağımı düşünmüyorum. 2 yıl falan binerim temiz kullanıcıyım. Yani motor araba fark etmez sürekli bakımını yaparım. O yüzden satarken 90 80 bile olsa fark etmez ki ileride arkadaşa satarım diye düşünüyorum.

İsminin hakkını veriyorsun.

Karşı argüman sunmayacaksan boş yoruma gerek yok burada amaç fikir alışverişi değil mi dostum mantıklı şeyler söyleyeceksen bende ikna olur insanlara senin söylediklerini söylerim CF övüyor değilim fiyat performans motoru kendim CF sürmüyorum zaten CBR 500r kullanıyorum kendi bindiğim şeyi övsem gene tamam.

CF genel olarak F/P bir motor bana göre ama 2. kişi bineceğiz motora arkadaşın rahat olup olmaması pek umurumda degil açıkçası. O yüzden sele rahatlıgı benim için önemli degil.

2. el 6K Km'de 130 140 bandında zaten alırsam satacağımı düşünmüyorum. 2 yıl falan binerim temiz kullanıcıyım. Yani motor araba fark etmez sürekli bakımını yaparım. O yüzden satarken 90 80 bile olsa fark etmez ki ileride arkadaşa satarım diye düşünüyorum.

Bizim arkadaş 2.5k km de CF satıyor 130'a 6K km dekilere o kadar verme bence. Hala en mantıklı seçeneğin GSX r 250 olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı