250sr'dan 450sr'a geçilir mi?

Mxphan

Centipat
Daha fazla  
(Biraz uzun yazmışım şimdiden kusura bakmayın)
Arkadaşlar ben eylül ayında uyguna bir 250sr yakaladım aldım. Kendisinden birkaç şey dışında çok memnunum, hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Tabii daha 1600km yaptım kendisiyle, şimdi bu yaz motoru yükseltmek var aklımda çünkü 250'lik motor bir yerden sonra yetmeyecek şimdiden hissediyorum, motorumu şehir içinde kullanıyorum bir de Çankırı-Ankara arası uzun yol yapıyorum bazen, aklımda şimdi 3 model var.

Asıl makine 450sr, motoru görünce içim kıpır kıpır oluyor yani bir heyecan uyandırıyor içimde, sanki 600'lük motor görmüş gibi hissediyorum. Yani motor bambaşka bir etki yarattı bende, aslında ben 250 almadan önce Sr'lara karşı önyargılıydım yani tipini pek sevmiyordum diyeyim, hoşuma gitmiyordu ama makine kendini çok sevdirdi zamanla.

Diğer seçenek de Sr'ın kardeşi 450nk. Motorun tipi ve duruşu sr kadar olmasa da çok güzel, sesi gidişi ve karakteri falan yine harika ama srlara göre piyayası bir tık daha pahalı, motor biraz küçük duruyor ama arada nakedın rahatlığını arıyor insan.

Son ve en uygun seçenek de Dominar 400D duruşu diğer ikisi kadar güzel değil bence ama kendini kanıtlamış bir motor, hem sağlamlığıyla hem servis ağıyla falan öne çıkan bir motor, ayrıca diğer ikisine göre fiyatı daha uygun fakat ben kendi motorumda titreşimden rahatsızım zaten yani Ankara-Çankırı arası yolda bile rahatsız ediyor beni o yüzden tek silindire biraz mesafeli yaklaşıyorum fakat dediğim gibi motor çok iyi. Ben de en boy olarak büyük birisi olduğum için altımda da çok iyi duruyor.

Siz yerimde olsanız tercihiniz ne olurdu?

Son düzenleyen: Moderatör:
450sr güzel tercih tek kötü yanı yağ soğutucu patlatması onu da farklı bir yağ soğutucu takarak çözebiliyorsunuz zaten 2.el'de temiz ve uygun bulabilirseniz kaçırmayın derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı