250TL İle Ne Alınır?

IontHyTe

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul/Üsküdar, Benim ise geniş.
Daha fazla  
Merhaba. Kısa bir süre sonra alacağım sistemden karma topladığım için 250TL artıyor. Bu parayı sizce bir kenara mı koyayım yoksa ekipman oyun vs. mi alayım?

Not: Oyun önerirseniz 50TL'yi geçemez haberiniz olsun. 50TL üzeri karşıtıyım. Pek ekipman düşünmüyorum, gerek de yok.

Önerilerinizi bekliyorum. %5 ihtimal BF1 alabilirim, o da 2 ay sonra :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'nin Oyun Alışveriş Sitesi - Durmaplay.com

Çok güvenilir bir sitedir, çok oyun almışlığım var. İndirimlere bakarak istediğiniz oyunları 50 TL altı alabilirsiniz.
Steam sadece. İninal var ablamın ama kullanmama izin vermez (kesinlikle) bizde telefondan alıyoruz.

@Magnatecth İmzanızı okudum. Kötü donanımla oynamak zarar kaybı değildir. GT130M ekran kartımla oynuyorum ama hiç zaman kaybı olduğunu düşünmüyorum. Source engine ile yapılan oyunları sistemim kaldırıyor bende bir o oyunları bir de CS:GO ve HL oynuyorum.

@IontHyTe imzamdan ötürü sizden özür diliyorum ama ben o imzayı 0 bilgisayar alırken mesela Casper alıp da oyun oynamaya çalışanlar için daha uygun buluyorum. Ayrıca yeni sistem alacakmışsınız artık zamanınızı daha verimli kullanacaksınız diyelim :D

Ben eğer iyi bir kulaklığın yoksa biraz daha zorlayıp şunu almanı tavsiye edeceğim.

SteelSeries Siberia v2 NAVI edition Kulaklık SSH51111

Düzenleme: Pardon internet fiyatıymış fark etmedim. Ama o parayla iyi bir kulaklık alabilirsiniz.

Öhöm öhöm :rolleyes: Aklıma bir takım fikirler geldi ama uygun değil bu forum bunun için :D:D
Tövbe tövbe hocam çok kötü şeyler aklıma geldi :D

@IontHyTe imzamdan ötürü sizden özür diliyorum ama ben o imzayı 0 bilgisayar alırken mesela Casper alıp da oyun oynamaya çalışanlar için daha uygun buluyorum. Ayrıca yeni sistem alacakmışsınız artık zamanınızı daha verimli kullanacaksınız diyelim :D

Ben eğer iyi bir kulaklığın yoksa biraz daha zorlayıp şunu almanı tavsiye edeceğim.

SteelSeries Siberia v2 NAVI edition Kulaklık SSH51111

Düzenleme: Pardon internet fiyatıymış fark etmedim. Ama o parayla iyi bir kulaklık alabilirsiniz.
Hocam bakacağız işte şuan Philips SHM1900 kullanıyorum mikrofonlu olan çok kaliteli cidden. G230 düşünüyorum (y)

Parayı dolara çevireydin iyiydi.
BERWAR hocam para nakit değil nakitim 100TL o da 5TL ve 10TL karışımı yemek yemeyerek biriktirdiğim paralar :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı