250TL'ye ses sistemi önerisi

gokhanomm

Hectopat
Katılım
22 Mart 2014
Mesajlar
21
Yer
Bursa, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar oyuncu bilgisayarı topluyorum almışken haparlörde alayım dedim.
Öncelikle %70 oyun %25 Müzik %5 film olarak olarak kullanacağım.
Oyun ve müzik için özellikle kaliteli ses almayı isterim film için olması çok önemli değil çünkü muhteşem ses efektli şeyler izlemiyorum(Pianist vs gibi şeyler izliyorum).

Ses kartı almayı düşünmüyorum çünkü MSI Z87 G45 alıcam ve on board ses kartının kaliteli olduğunu düşünüyorum ve 5.1 verebiliyomuş dışarı.

  • 5.1 vs 2.1 çok fark etmez ama tercihen 5.1
  • Bütçe 500 tl ama gönlümdeki fiyat 250 TL.
  • Oyun için Creative al diyolar ama bilemiyorum daha once 40 liralık ürünlerle takıldığımızdan
  • Oyuncu kulaklığı kesinlikle kullanmayacağım onu da hesaba katın
  • Vatandan önerirseniz sevinirim zaten çok çeşit yok ama

Kafamdaki model:
**Z-506 5+1 75W RMS SURROUND 3D SPEAKER - 5+1 - Hoparlör Speaker - Vatan Bilgisayar
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Apartmanda oturuyorsanız kişisel görüşüm bu sisteme para harcamayın derim. Ben anlamam apartman felan sesi açarım diyorsanız bu logitech z-506 alınabilir . Ama bana kalırsa Creative alın diyenler doğru söylüyor :)

Ekleme: Çok saçmalamışım yazıda kusura bakmayın 28 saattir uyumadım :) Devrik cümle kralı olarak anılacağım galiba bu yazıdan sonra.
 
Evet Creative alabilirsiniz ben de tercih ederim. Ses sistemi yönünde harika bir marka. Ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Çeyrek sesinde bile komşuların geldiği oluyor :D .
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Baslarla müzik dinlemekten çok 3d surround oyunları(BF4 gibi çoğu yeni nesil oyun destekliyor) kastetmiştim.Silah seslerinin,ayak seslerinin vs nin dağılışı olarak creative in adı anılıyo ama logitechtede 3d surround var çok kararsızım :(
 
Evet Creative alabilirsiniz bende tercih ederim. Ses sistemi yönünde harika bir marka. Ben kullaıyorum ve gayet memnunum. Çeyrek sesinde bile komşuların geldiği oluyor :D .
İşte bende bunu yazacaktım ama bir önceki mesajımda yazamadım :) 40 veya 50 w total 5+1 ler apartman için ideal. Aynı sorun bendede var hemen yan dairede ufak veletler var ikiz gece pc başında olan biri olarak %1 den fazla açamıyor %2 oldumu hemen uyanıyorlar. Gündüz ise %30-35 ten fazla açamıyorum bu seferde 5 katlı apartmana yayın yapar gibi oluyoruz.
 
Hele bide ses kartı ile kullanacaksanız evi tutun yıkılabilir :D
Logitech 'de güzel bir marka ama 3d ses olması seni yanıltmasın. Bence sen Creative'den şaşma derim açıkçası.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
500 TL'lik bütçeniz varsa Creative Inspire T6160 5.1 Hoparlör (Bimekste 228 TL)& CREATİVE SB AUDİGY 2 ZS 7.1(Fiyat:250 TL) almanızı öneririm o ses kartıyla evinizi düğün salonu gibi yaparsınız eminim :)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı