256 GB iPhone 7 Plus Kutu Açılımı

• Konuyu başlatan can34
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 66
  • Görüntüleme 21.218
Arkadaş burda zengin, hızlı bir internetinin olduğunu belli etmek istemiş. Ekran koruyucusu 100TL , Apple Watch ise 1150TL internet hızı ise 200Mbps civarı. Forumda böyle kişiler uzaklaştırılmalı bir İphone bu kadar para verilir mi? Yurt dışında İphone para verenlerle dalga geçiyorlar orda ucuz olmasına rağmen Türkiyemde ise gurur kaynağı olmuş. Sanki nobel barış ödülünü kazanmış gibi 256GB ayfon um var gibisinden hava atarak yazıyorsun. Arkasına bari "BABAM SAĞOLSUN" yaz ;)
İsteyen istediği şeye istediği kadar para verir. Kimseyi bundan dolayı yargılayamazsın. Sen vermezsin o verir. Ayrıca arkadaş aldığı ürünlerin fotoğrafını çekip koymuş. Konu onun değil mi ? Kurallarda da pahalı ürünlerin fotoğraflarını atmayın mı yazıyor. İstemiyorsan bakma arkadaşım. Zorla kimse tutmuyor.

İsteyen istediği şeye istediği kadar para verir. Kimseyi bundan dolayı yargılayamazsın. Sen vermezsin o verir. Ayrıca arkadaş aldığı ürünlerin fotoğrafını çekip koymuş. Konu onun değil mi ? Kurallarda da pahalı ürünlerin fotoğraflarını atmayın mı yazıyor. İstemiyorsan bakma arkadaşım. Zorla kimse tutmuyor.
YaIaka ve daIkavukIar şöyIe düşünürIer. Yeterince eI öpersen sonunda yararIı bir tane yakaIarsın. Belki bu senin için bir şanstır yakalarsan senindir :*

Arkadaş burda zengin, hızlı bir internetinin olduğunu belli etmek istemiş. Ekran koruyucusu 100TL , Apple Watch ise 1150TL internet hızı ise 200Mbps civarı. Forumda böyle kişiler uzaklaştırılmalı bir İphone bu kadar para verilir mi? Yurt dışında İphone para verenlerle dalga geçiyorlar orda ucuz olmasına rağmen Türkiyemde ise gurur kaynağı olmuş. Sanki nobel barış ödülünü kazanmış gibi 256GB ayfon um var gibisinden hava atarak yazıyorsun. Arkasına bari "BABAM SAĞOLSUN" yaz ;)
''Haters gonna hate.'' cümlesini neden sevdiğime güzel bir örneksin. :)

Ben senin dediğin gibi çok çok zengin biri falan değilim. (Türkiye şartlarında, kazandığım paradan ziyadesiyle memnunum orası ayrı. ;))

Ben ''her ay'' sonunda maaşın bir kısmıyla beğendiği şeyleri satın alan birisiyim. Bir ürünü satın alırken gurur falan da duyulmaz, saçma sapan şeylerden bahsetmişsin. :D Bir teknolojik ürün satın alınırken hissedilen şey haz ve biraz da mutluluk olabilir. :)

Mesela; ''son bir ay içerisinde'' (''Kendi kazandığım para ile.'') satın aldığım şeyler şunlar;
(Yani demek istediğim; ''Alınan ürünlerin arkasına bir şeyler yazmama gerek yok.'')

iPhone 7 Plus 256 GB Siyah (4.600 TL)
Powerbeats2 Wireless Kulak İçi Kulaklık - Siyah (800 TL)
Beats Solo 3 Wireless (Mat Siyah) (1.200 TL)
PlayStation 4 PRO (1.700 TL)
Apple Watch (42 mm kasa) Uzay Grisi Alüminyum Kasa ve Siyah Spor Kordon (1.150 TL)
(2x) Puro marka kılıf (140 TL)
PURO TEMPERED GLASS IPHONE 7 PLUS (100 TL)
ASUS ABTU005 ZENPOWER 10050MAH- (SİYAH) (100 TL)
Battlefield 1 ''Ultimate Edition'' (365 TL)
Dishonered 2 (PC) (219 TL)
Mafia 3 (PC) (180 TL)
Fifa 2017 (PC) (250 TL)
NBA 2K17 (PC) (170 TL)
PES 2017 (PC) (100 TL)
Uncharted™4 (PlayStation 4 PRO) (229 TL)
The Last of Us ''Remastered'' (PlayStation 4 PRO) (170 TL)
PES 2017 (PlayStation 4 PRO) (260 TL)

TOPLAM => 11.733 TL

2 gün sonra ay sonu. :) Maaşı alıp, yeniden maaşın bir kısmıyla başka beğendiğim şeyleri de almaya devam edeceğim, bu böyle. ;)

Son düzenleme:
''Haters gonna hate.'' cümlesini neden sevdiğime güzel bir örneksin. :)

Ben senin dediğin gibi çok çok zengin biri falan değilim. (Türkiye şartlarında, kazandığım paradan ziyadesiyle memnunum orası ayrı. ;))

Ben ''her ay'' sonunda maaşın bir kısmıyla beğendiği şeyleri satın alan birisiyim. Bir ürünü satın alırken gurur falan da duyulmaz, saçma sapan şeylerden bahsetmişsin. :D Bir teknolojik ürün satın alınırken hissedilen şey haz ve biraz da mutluluk olabilir. :)

Mesela; ''son bir ay içerisinde'' (''Kendi kazandığım para ile.'') satın aldığım şeyler şunlar;
(Yani demek istediğim; ''Alınan ürünlerin arkasına bir şeyler yazmama gerek yok.'')

iPhone 7 Plus 256 GB Siyah (4.600 TL)
Powerbeats2 Wireless Kulak İçi Kulaklık - Siyah (800 TL)
Beats Solo 3 Wireless (Mat Siyah) (1.200 TL)
PlayStation 4 PRO (1.700 TL)
Apple Watch (42 mm kasa) Uzay Grisi Alüminyum Kasa ve Siyah Spor Kordon (1.150 TL)
(2x) Puro marka kılıf (140 TL)
PURO TEMPERED GLASS IPHONE 7 PLUS (100 TL)
ASUS ABTU005 ZENPOWER 10050MAH- (SİYAH) (100 TL)
Battlefield 1 ''Ultimate Edition'' (365 TL)
Dishonered 2 (PC) (219 TL)
Mafia 3 (PC) (180 TL)
Fifa 2017 (PC) (250 TL)
NBA 2K17 (PC) (170 TL)
PES 2017 (PC) (100 TL)
Uncharted™4 (PlayStation 4 PRO) (229 TL)
The Last of Us ''Remastered'' (PlayStation 4 PRO) (170 TL)
PES 2017 (PlayStation 4 PRO) (260 TL)

TOPLAM => 11.733 TL

2 gün sonra ay sonu. :) Maaşı alıp, yeniden maaşın bir kısmıyla başka beğendiğim şeyleri de almaya devam edeceğim, bu böyle. ;)
Bravo. İşte bu kadar.

Bir kaç konunu inceledikten sonra sana bazı şeyleri hatırlatma, öğretme zahmetinde bulundum. Burası yardımlaşma forumudur, bir insan soru sorar ve bir diğeri cevap verir. Forumda araya gereksiz hiç bir şey bulaşmamalıdır. Sen bir telefon incelemesi yapıyorsan, buraya böyle göstere göstere internet hızını, telefonuna yüklediğin oyunları ve diğer ıvır zıvırı atmamalısın. Veyahut bilgisayarın konusunda yardım isterken, sadece yardım isteyen fakat donanımın doğruluğu hakkında şüphe duyan insanları terslememeli. Bilgisayarının fotoğrafını atarken, bir aydınlık, bir karanlık ortamda veya yanında bir tomar para, lüks saatler ve telefon kutuları ile atmamalısın. Eğer bu yaptıklarının ne olduğu hakkında bir bilgin yoksa, bu görgüsüzlüktür. Her şeyden önce bu hesapların ardında insanlar var, duyguları ve gururları var.
Bu yüzden böyle konulara yılda bir uğrarım bazen de hiç uğramam, kapitalizm olduğu için böyle. İnsanoğlu git gide aç gözlü, sabırsız ve duyarsız oluyor. Yapılacak bir şey yok.

Bu yüzden böyle konulara yılda bir uğrarım bazen de hiç uğramam, kapitalizm olduğu için böyle. İnsanoğlu git gide aç gözlü, sabırsız ve duyarsız oluyor. Yapılacak bir şey yok.
Ben, ''bana nasıl davranıldığı ile orantılı olarak karşımdakine de öyle davranırım.'' Bana boş muhabbet ile gelir ise cevabını fazlasıyla alır. İnsan gibi muhabbetle gelirse, aynı orantıda güzel bir şekilde alır. Bu böyle. ;)

Bravo. İşte bu kadar.
Teşekkürler kardeşim. :)

Ben şahsen arkadaşın attığı hiç bir mesajda tonla para, pahalı lüks saatler görmedim. Ayrıca çektiği ortamın karanlık veya aydınlık olması insanların kalbini nasıl kırabiliyor anlamadım.

Arkadaşın diğer konularını inceleyiniz o zaman, sallamıyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı