iPhone 7 Plus 256 GB vs iPhone 8 Plus 64 GB

Mustafa09

Kilopat
Dostlar iPhone 7 Plus 256 GB mı yoksa 8 Plus 64 GB mı? Yani aradaki fiyat farkına ve hafızadan düşmeye değecek kadar fark var mı sizce? Bana kalırsa true tone, %25'lik performans artışı için aradaki fiyat farkını vermeye ve hafızadan düşmeye değecek bir şey yok. Zaten halihazırda 7 Plus performansıyla gayet yeterli ama yine de sorayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamera, ekran ve batarya tarafında fark yok.

Kamerada nasıl fark yok ? 4K 60 FPS kayıt yapıyor ve düşük ışıkta daha iyi çekim yapıyor.
Batarya iPhone 7'den küçük olmasına rağmen daha uzun süre dayanıyor A11 Bionic işlemci sayesinde.
Ekran ise True Tune ile iyileştirilmiş durumda.

Ayrıca kurduğunuz cümle çelişiyor, donanım olarak fark var demişsiniz kamera ekran ve bataryada fark yok demişsiniz.

Sorduğunuz soruya gelirsek, 256 GB gerçekten işinize yarayacaksa iPhone 7 almanızı öneririm. Ama şahsen bana 64 GB yetiyor ve şuan iPhone 8 almak daha mantıklı.

Kamera tarafında video seçeneği dışında devasa fark yok, aynı şekilde düşük ışık performansları da birbirine yakın, kamera ve lens altyapıları benzer. Batarya tarafında da çok az bir iyileşme var. Aradaki fiyat farkına bakarsan ekran, kamera ve batarya tarafında ciddi ilerleme sağlamadığı bir gerçek.

64 gb bana yeter dersen kesinlikle İphone 8 Plus 64 gb almalısın. Araların'da büyütülecek pek fark yok ama geleceğe yönelik almalısın. Şonuçta 8 Plus daha yeni nesil bir işlemci kullanıyor daha performanslı. %25 %40.

Eğer düşünürsen Not 8 de alabilirsin.

İphone 8 hd tune ve stereo ses olayı bence yeterli bir tercih sebebi... bir de arada ki donanım hız farkı ve kamera %20 daha iyi.... ama bütçe meselesi... size kalmış....

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı