Çözüldü 256 GB taşınabilir SSD format sonrası 32 GB olarak gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

okto30

Hectopat
Daha fazla  
Format attım Windows'u taşınabilir SSD'ye yükledim ve format sonrası 256 GB olan SSD şu an 32 GB olarak gözüküyor.

Çözüm
Hikvision marka uzun süre kullandım ilk defa başıma geldi 211 GB ayrılmamış olarak gözüküyor bu bilgisayar bellek yönetiminde.

Çok sağ ol dediğin yere kadar gittim 211 GB'nin devre dışı olduğunu gördüm bu sefer de ikisi de ayrı bellek gibi birleşik değil bunu nasıl düzeltebilirim?

Silmenize gerek yok. Bu başım ağrıyor diyene "formatla, biçimlendir, bölüm sil/tekrar oluştur" gibi öneriler vermekten vaz geçilmeli artık. Son çare olmadıkça ne diye her şeye baştan başlayasınız ki?

Yapacağınız tek şey şu (sistem bölümünün üzerine sağ tıklayın):

Clip_44.jpg
DiskPart ile baktığında 32 GB yazıyorsa boyut açısından kandırılmış olabilirsin. Harici ihtimal: Geri kalan alanı yanlış biçimlendirme, birleştirmeme gibi sebeplerle kullanamıyorsun.

Diskpart ile baktığında 32 GB yazıyorsa boyut açısından kandırılmış olabilirsin. Harici ihtimal: Geri kalan alanı yanlış biçimlendirme, birleştirmeme gibi sebeplerle kullanamıyorsun.

Hikvision marka uzun süre kullandım ilk defa başıma geldi 211 GB ayrılmamış olarak gözüküyor bu bilgisayar bellek yönetiminde.

Hocam, Denetim Masası >yönetimsel araçlar > bilgisayar yönetimi > disk yönetimi'ne girip ekran görüntüsü atabilir misiniz? Ona göre yardımcı oluruz.

Çok sağ ol dediğin yere kadar gittim 211 GB'nin devre dışı olduğunu gördüm bu sefer de ikisi de ayrı bellek gibi birleşik değil bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleme:

Disk yonetimie girip diski silip yeni basit birim olusturabilirsin

Silmenize gerek yok. Bu başım ağrıyor diyene "formatla, biçimlendir, bölüm sil/tekrar oluştur" gibi öneriler vermekten vaz geçilmeli artık. Son çare olmadıkça ne diye her şeye baştan başlayasınız ki?

Clip_44.jpg

Son düzenleme:
Çözüm

Eki Görüntüle 2394383

Çok teşekkür ederim hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı