YouTube kurallarına uymayan video nasıl kaldırtılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Böyle bir videoya denk geldim yabancı bir YouTuber hapishane mahkumları vs polisler güç yarışması videosu çekiyor. Hapishaneye giren zencilerden birinin kafasında Allah yazısı var. Bu videonun YouTube kurallarına uymadığını ve şikayet edebileceğimi biliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1764774594203.png

Böyle bir videoya denk geldim yabancı bir YouTuber hapishane mahkumları vs polisler güç yarışması videosu çekiyor. Hapishaneye giren zencilerden birinin kafasında Allah yazısı var. Bu videonun YouTube kurallarına uymadığını ve şikayet edebileceğimi biliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Eki Görüntüle 2615342

Hocam Allah yazısı tam olarak nerede ben göremedim?

Allah yazısı falan görmüyorum ben.

YouTube bu kadar ince detaylara bakmıyor. YouTube'a bildirdiğinizde video muhtemelen kaldırılmayacaktır.

YouTube tek şikayet ile video kaldırmaz. Binlerce kişinin izlediği video senin "görüşüne uymadığı" için kaldırılacak ise binlerce özgürlüğün ne anlamı var? Ayrıca bu kadar detaycı biri olmak seni delirtir. Lütfen git bir psikolojik yardım al. Ayrıca Allah falan da yazmıyor bu arada. Sadece değişik şekiller var.

Eki Görüntüle 2615342

Hocam sanırım sarhoşsunuz. Halüsinasyon görüyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı