25TL'ye sınırsız Xbox Ultimate Game Pass nasıl oluyor?

Daha fazla  
GameSatış, İtemsatış gibi yerlerde oluyor bu tarz, bu işi çalıntı kredi kartıyla mı yapıyorlar, kendilerine hesap açıp her ay yenileyip millete mi satıyorlar yoksa Xbox ücretsiz böyle kodlar mı verdi daha öncesinde?

Her ay yenileyip millete satıyorlar. Aynı hesabı 100 kişiye satıyorlar ve sorunsuz kullanılıyor. Ya direkt parayla alıyorlar tam fiyattan Game Pass ya da her ay yeni hesap veriyorlar alanlara bazıları da.

Her ay yenileyip millete satıyorlar. Aynı hesabı 100 kişiye satıyorlar ve sorunsuz kullanılıyor. Ya direkt parayla alıyorlar tam fiyattan Game Pass'ya da her ay yeni hesap veriyorlar alanlara bazıları da.

Peki mesela bir oyun var diyelim o oyunun hesabınıda satıyorlar atıyorum Diablo 4 bu iş nasıl oluyor.

Peki mesela bir oyun var diyelim o oyunun hesabınıda satıyorlar atıyorum Diablo 4 bu iş nasıl oluyor.
Diablo gibi Activision-Blizzard, Ubisoft, EA, Riot tarzı kendi istemcisini zorunlu tutan oyunlarda çalışmıyor genelde. Çalışan oyunlarda ise çevrimiçi modda oyunu indiriyorsunuz daha sonra çevrimdışı moda geçip oyunu oynuyorsunuz.

Diablo gibi Activision-Blizzard, Ubisoft, EA, Riot tarzı kendi istemcisini zorunlu tutan oyunlarda çalışmıyor genelde. Çalışan oyunlarda ise çevrimiçi modda oyunu indiriyorsunuz daha sonra çevrimdışı moda geçip oyunu oynuyorsunuz.

Peki hocam DurmaPlay vs. nasıl temin ediyor oyunları? Keyleri toptan mı alıyor bu konu hakkında bilginiz var mıdır?

Peki hocam DurmaPlay vs. nasıl temin ediyor oyunları? Keyleri toptan mı alıyor bu konu hakkında bilginiz var mıdır?
DurmaPlay'i özellikle bilmiyorum da hesaba giriş sayısı sınırı olmadığından tek bir hesaba bir kere para verip tek bir oyun alıyorlar ve insanlara da bu aynı hesabı satıyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı