26.000 TL sistem önerisi

Bütçe
26k
27k ya RTX4070 istersen kendin istersen hazır(pek bilinmeyen bir siteydi unuttum) kasa toplayabiliyorsun. Daha mantıklı olmaz mı hocam? Tabii sizin sistemde fiyatına göre çok güzel.
6800 XT benzer performansa sahip, hatta yer yer geçiyor ve VRAM avantajı var, hem 4070 alınırsa parçalardan kısmak gerekecektir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

4070 fiyatları da zamlanmış, ben bu kartın alınmaması taraftarıyım. Çünkü ederinin çok üstünde satılıyor, özellikle de Türkiye'de.
Belki görmüşsünüzdür bu saçma karta yurtdışında talep olmadığı için Nvidia'nın kartın üretimini durdurduğu/ azalttığı üzerine birçok haber var.

25.6K tutuyor.
Bu sistem bana forzada
Ultra 1080p kaç fps
Extreme 1080p kaç fps aldiri

6800 XT benzer performansa sahip, hatta yer yer geçiyor ve VRAM avantajı var, hem 4070 alınırsa parçalardan kısmak gerekecektir.

4070 fiyatları da zamlanmış, ben bu kartın alınmaması taraftarıyım. Çünkü ederinin çok üstünde satılıyor, özellikle de Türkiye'de.
Belki görmüşsünüzdür bu saçma karta yurtdışında talep olmadığı için Nvidia'nın kartın üretimini durdurduğu/ azalttığı üzerine birçok haber var.

Rehber tarzı çok güzel cevap vermişsiniz. Elinize sağlık, teşekkürler bilgilendirme için.

Bu sistem bana forzada
Ultra 1080p kaç fps
Extreme 1080p kaç fps aldiri
Bu sistem ile 2K/4K dahi oynanabilir, 2K da performansı şu şekilde :

1080P performansını da buradan çıkarırsınız.

Son düzenleme:
Bu sistem ile 2K/4K dahi oynanabilir, 2K da performansı şu şekilde :

1080P performansını da buradan çıkarırsınız.

Çok teşekkür ederim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı