Gereksiz masraf olur gibi geldi bana. O bütçede en fazla 4060 Ti sistem bulabilirsiniz. Performans olarak çok fark yok aralarında.
O işlemci 6700 XT'ye darboğaz yapar ama Valorant'ta 120 FPS vermesi çok anormal. Ben R5 2600 ve RX 570 ile 200'ün altına inmiyordum. Sürücüler güncel mi? Sıcaklık ne durumda?Hocam ekran kartımda mı bir sorun var bilmiyorum şu an mesela AC Origins oynuyorum en yüksek ayarlarda 55 FPS alıyorum normal mi en yüksek gördüğü FPS 55.
Ekran kartı 6700 XT.
İşlemci Ryzen 5 3600 6-Core Processor 3.60 GHz.
RAM 16 GB.
O yüzden değiştirmek istiyorum sorun nerede anlamadım Valorant'ta bile 120 FPS bilemedin 100 FPS'yi zor görüyorum hatta drop bile giriyor arada.
O işlemci 6700 XT'ye darboğaz yapar ama Valorant'ta 120 FPS vermesi çok anormal. Ben R5 2600 ve RX 570 ile 200'ün altına inmiyordum. Sürücüler güncel mi? Sıcaklık ne durumda?
2K ise rahat besler o işlemci. Sorun başka yerde.Hocam bir de ekranım 2K o da etkiler mi?
2K ise rahat besler o işlemci. Sorun başka yerde.
Origins bayağı optimizasyon problemi olan bir oyun diye biliyorum. Ekran kartından ziyade işlemci takoz oluyor bu tür oyunlarda. Başka oyunları test ettiniz mi?MSI Afterburner kuruyorum hocam oyun içi sıcaklığı atacağım birazdan size.
Eki Görüntüle 1982363
Origins ara sahne kısmında.
Origins bayağı optimizasyon problemi olan bir oyun diye biliyorum. Ekran kartından ziyade işlemci takoz oluyor bu tür oyunlarda. Başka oyunları test ettiniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.