26.000 TL telefon önerisi

Bütçe
26k

tsubasa.1

Centipat
Daha fazla  
S23 FE almayi planliyorum. 26K'ya hangi telefon alınır? Oyun oynayacagım, kamerayi kullanacağım. Bir de S23 FE'nin en iyi rengi ne sizce?

S23 FE almayi planliyorum. 26K'ya hangi telefon alınır? Oyun oynayacagım, kamerayi kullanacağım. Bir de S23 FE'nin en iyi rengi ne sizce?

iOS seviyorsanız iPhone 11 alabilirsiniz, hem de 128 GB olarak.
İlla S23 FE alacaksanız rengini siz belirlemelisiniz. Biz bilemeyiz hangi rengi alacağınızı.

Son düzenleyen: Moderatör:
iOS seviyorsanız iPhone 11 alabilirsiniz, hem de 128 GB olarak.
İlla S23 FE alacaksanız rengini siz belirlemelisiniz. Biz bilemeyiz hangi rengi alacağınızı.

iPhone 11 kesinlikle alınmayacak bir cihazdır. Kesinlikle!

Yıl olmuş 2024, iPhone 11 önermek...

iOS seviyorsanız iPhone 11 alabilirsiniz hem de 128 GB olarak.
İlla S23 FE alacaksanız rengini siz belirlemelisiniz biz bilemeyiz hangi rengi alacağınıza.

S20'nin rakini 60 Hz pil konusunda gariban performans konusunda çöp rezil telefonu nasıl 26K'ya önerebiliyorsunuz aklım almıyor.

İşletim sistemi iOS ve sade diye iPhone almak saçmalıktan ibaret parayı boşa atıyorsunuz.

S23 ikinci el alınabilir.

Xiaomi 13T pişman etmez efsane fiyat performans ürünü canavar gibi bir telefon.

iPhone 11 kesinlikle alınmayacak bir cihazdır. Kesinlikle!

Yıl olmuş 2024, iPhone 11 önermek...

Bütçeye göre konuşuyorum hocam. 40 bine çıkartsa iPhone 12 ya da 13 önerebilirdim. Ayrıca 26 bine telefon olması saçma. 3 tekerli elektrikli motor alınır o paraya.

Bütçeye göre konuşuyorum hocam 40 bine çıkartsa İphone 12 ya da 13 önerebilirdim
@irsuya Hocamı etiketleyelim.

iPhone 11 kesinlikle alınmayacak bir cihaz. Eskiliği, rezalet ötesi ekranı, pil performansı, uzun vadedeki ömrünün kısalığı, bütçesine göre işlemcinin verdiği performans....... Say say bitmez.

40.000 çıkılsada iPhone 12 kesinlikle alınmaz. 13 ise kişinin tercihine göre denilebilir ama o da alınmaz.

iPhone 11 ve 12 fiyat performans bazından mantıksız, S22 gibi modellerle baş edemezler. iPhone 13 ise 11 ve 12'ye göre çok daha iyi bir model, baz modellerdeki en büyük sıçrama 13 modelinde yapıldı denebilir, F/P açıdan yine rekabet yoksunu olsa da en azından iyi bir kamera, iyi bir panel ve güçlü bir SoC elde etmiş olacaksınız. Asıl konuya gelecek olursak; @t_h42 arkadaşımın dediği gibi benim önerim de S23'e esnemeniz yönünde fakat esneyemezseniz tercihlerinize göre S22 ya da S23 FE tercih edin; S22 küçük, kompakt ve premium bir cihaz ve yardımcı kameraları daha iyi, S23 FE ise S22 kadar premium değil ve daha büyük bir cihaz, bunun yanı sıra termal başarımı, sürdürülebilir performansı ve pil performansı çok daha iyi, kamera tarafında ise ana sensörleri birebir aynı, sadece isimleri farklı fakat yardımcı kameraları daha kötü, S20 FE ile aynı telephoto sensörünü barındırıyor, ultra geniş açı ise net olarak daha kötü. Eğer kamerayla çok haşır neşir değilseniz ana sensörün birebir aynı olmasından dolayı çok bir fark hissetmezsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı