26.000 TL'ye kadar araç önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
VW Bora 2004-2005 model olabilir.
 
Accent Era neden saçma olsun, tamam Focustan inince kalite algısı azda olsa düşer ama bence öldürmemek lazım Era' yı bizde 2006 modeli var 1.5 110 bg dizel bir araç 1200 kg kadar bir ağırlığı var babam soğuk motorla kısa mesafe gitmesine rağmen 100 kilometrede 6 litre gibi bir yakışı vardı ve fazla değil böyle bir araç için. Ayrıca ikinci eli hakkında bilgi vermek gerekirse biz aracı 1 sene önce 22.000' e aldık 25.000 civarı veren var demişti babam dizeller temizse sürekli değer kazanır bilirsiniz.. He birde yol tutuşu olayı var yüklüyken sıkıntı yokta boşken belki biraz yoldan kopuyor olabilir onu da biraz büyük lastik birde jantla halledersiniz. :)

Birde Renault Symbol düşünüp Accent Era' yı kötülemeniz biraz komik olmuş bence. :D
 
Son düzenleme:
Symbol'ü konuda düşünen yok sanıyorum. Era'ya da bindim Focus'a da. Era'ya binince kutuya konulmuş gibi oluyor insan. Megane II'lerde bu tip bir durum yok neyse ki. :)
 
Symbol'ü konuda düşünen yok sanıyorum. Era'ya da bindim Focus'a da. Era'ya binince kutuya konulmuş gibi oluyor insan. Megane II'lerde bu tip bir durum yok neyse ki. :)


Symbol olayı gece yorgunluğuna gelmiş pardon. Başka bir arkadaşı sen sanmışım. :D

Bu Megane 2' yi son zamanlarda çok duyar oldum keşke binebilsem merak ettim doğrusu.
 
Megane 2 al. Bizde kullanıyoruz. Rahat araba ve az yakıyor. Diğer Renault modelleriyle karşılaştırma bile :)
 
Kesinlikle o fiyat skalasında Megane Coupe yi düşünün, 1 yıl kullandım. Satmaya karar verdiğim gün de sattım rahatlıkla, yol tutuşu güzeldir, konforlu da sürüşü var, yakıt tasarrufu ve yedek parça servis ağı gibi nitelikleri düşündüğünüzde yapabileceğiniz en iyi seçim olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında benzinli araç daha az sorun çıkarır ancak malum Türkiye benzin fiyatları :kararsız: Düz vites dememin sebebide az sorun çıkarması. Amcamın Megane 1 arabasında otomatik şanzıman bozulmuştu 2 bin liraya yaptırmıştı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı