Neden 26 neden 20 değil 20'lik sistemde aynı FPS de açacak oda abartı bence. Hatta daha düşük bütçelere bile iyi sistem toplanır israf.
Bütün setup için diyorum.Kasa tahmini 19/20 olur zaten.Şahsi düşüncenizi elbet belirtirsiniz ancak bu biraz boş konuşma gibi geldi.Kullanım amacım önemli değil.Bilgisayara böyle bir bütçe ayırabiliyorum,israf muhabbeti benim için önemli değil ben benim isteklerimi sorunsuz yerine getirebilecek birşey istiyorum.Neden 26 neden 20 değil 20'lik sistemde aynı FPS de açacak oda abartı bence. Hatta daha düşük bütçelere bile iyi sistem toplanır israf.
Maalesef birinci planda bi monitore 7000/8000 veremeyeceğim.Kasanın içi monitorden daha önemli bana göre,165 VA/144 IPS bi monitor rahat işimi görür.Ekranın kesinlikle VG27AQ ya da VG27AQZ olmalı.
₺ beni geriyor, o yüzden sistem tavsiyesi veremeyeceğim. Arkadaşların tavsiyelerine yorum yapabilirim.
Farkındayım,ancak 144Hz şu anlık beni tatmin edecektir,240 a güncellerim belki ilerde orda bırakırım.Eğer doğru çevre birimlerini tercih etmezseniz kasanın içindekilerinden azami suretle faydalanamazsınız. Çevre birimleri çok önemlidir. Aksi takdirde kasa kendini tatmin eder, siz ise faydanızı kaybedersiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.