26.000 TL'ye kadar her şey dahil sistem önerisi

Neden 26 neden 20 değil 20'lik sistemde aynı FPS de açacak oda abartı bence. Hatta daha düşük bütçelere bile iyi sistem toplanır israf.

Belli ki kaliteli ekipmanda istiyor okumadınız mı?

Neden 26 neden 20 değil 20'lik sistemde aynı FPS de açacak oda abartı bence. Hatta daha düşük bütçelere bile iyi sistem toplanır israf.
Bütün setup için diyorum.Kasa tahmini 19/20 olur zaten.Şahsi düşüncenizi elbet belirtirsiniz ancak bu biraz boş konuşma gibi geldi.Kullanım amacım önemli değil.Bilgisayara böyle bir bütçe ayırabiliyorum,israf muhabbeti benim için önemli değil ben benim isteklerimi sorunsuz yerine getirebilecek birşey istiyorum.

Eğer doğru çevre birimlerini tercih etmezseniz kasanın içindekilerinden azami suretle faydalanamazsınız. Çevre birimleri çok önemlidir. Aksi takdirde kasa kendini tatmin eder, siz ise faydanızı kaybedersiniz.

"VP249QGR" şu monitor nasıldır hocam,VG247Q1A bunu düşünmüştüm ancak ben mouse u biraz ucube tutuyorum ve monitorun ayaklarinın beni engelleme olasılığı var.

Eğer doğru çevre birimlerini tercih etmezseniz kasanın içindekilerinden azami suretle faydalanamazsınız. Çevre birimleri çok önemlidir. Aksi takdirde kasa kendini tatmin eder, siz ise faydanızı kaybedersiniz.
Farkındayım,ancak 144Hz şu anlık beni tatmin edecektir,240 a güncellerim belki ilerde orda bırakırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı