Rami bence 32 gb yap birde ssd i 1 tb yaparsan sisteme yakışabilir ama senin kararın.Merhaba DDR5 ve NVIDIA kartlı bir sistem arayışındayım bütçem 27bin civarı kendime bu şekilde bir sistem yaptım. Daha fiyat performans bir sistem var mıdır? Yayıncıların sistemlerini mi beklemeliyim?
Eki Görüntüle 2280465
Merhaba DDR5 ve NVIDIA kartlı bir sistem arayışındayım bütçem 27bin civarı kendime bu şekilde bir sistem yaptım. Daha fiyat performans bir sistem var mıdır? Yayıncıların sistemlerini mi beklemeliyim?
Eki Görüntüle 2280465
RAM'i bence 32 GB yap bir de SSD'i 1 TB yaparsan sisteme yakışabilir ama senin kararın.
RAM'i bence 32 GB yap bir de SSD'i 1 TB yaparsan sisteme yakışabilir ama senin kararın.
Eski bilgisayarın kaç senelik ?RAM'i dışarıdan alarak 32 yapacağım. 1 TB SSD eski bilgisayardan kalma elimde mevcut zaten. Peki alınır mı ?
Eski bilgisayarın kaç senelik?
içinde virüs vb dosyalar yoksa kullanılır.2 senelik bir laptop bozuldu kendisi ama SSD yeni 970 EVO almıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.