26 bin TL'ye Excalibur G870 alınır mı?

Berton

Hectopat
Daha fazla  
Uzun zamandir piyasayi inceliyorum ve bütçe dar oldugu icin alamiyordum ama simdi elimize para gecti ve bir bilgisayar alacağız ama masaustu mu laptop mu diye cok kararsiz kaldiktan sonra laptopa karar verdim.

Laptop bu ama butceyi cok astim en fazla 22K dedigim bütçe 26k oldu ama icim rahat su anlik yazilim muhendisligi istiyorum ve oyun oynamayi da seven bir insanim iki işimi de görebilecek bir laptop ama fiyatina değer mi? Kafamdaki tek soru bu şu an bu fiyata daha yukari gitmeden daha iyisi alinabilir mi? Size de bunu soruyorum ltfen beni bir aydinlatin. RTX 3060 ekran kartli laptoplar 25.500'den başlıyor ve RTX3050 3060'in cok gerisinde kalıyor o yuzden 3060 istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zamandir piyasayi inceliyorum ve bütçe dar oldugu icin alamiyordum ama simdi elimize para gecti ve bir bilgisayar alacağız ama masaustu mu laptop mu diye cok kararsiz kaldiktan sonra laptopa karar verdim.

Laptop bu ama butceyi cok astim en fazla 22K dedigim bütçe 26k oldu ama icim rahat su anlik yazilim muhendisligi istiyorum ve oyun oynamayi da seven bir insanim iki işimi de görebilecek bir laptop ama fiyatina değer mi? Kafamdaki tek soru bu şu an bu fiyata daha yukari gitmeden daha iyisi alinabilir mi? Size de bunu soruyorum ltfen beni bir aydinlatin. RTX 3060 ekran kartli laptoplar 25.500'den başlıyor ve RTX3050 3060'in cok gerisinde kalıyor o yuzden 3060 istiyorum.

Güzel ekran kartı güzel işlemci ama RTX 3060'ın laptop performansı ne bilmiyorum. Bence düşünülebilir. Isı testini izleyin laptopun.

Modart videosunu çekmiş izleyebilirsin.

Hocam bence masaüstü alın RTX 3060 AMD 5600-ASUS DUAL-RTX3060-O12G-V2-PRIME B450M-K II-WD GREEN-CORSAIR 16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda Bu sistem her ihtiyacınızı giderir ve üstelik 11k paranız cebinizde kalır. Laptoplar masaüstlerine göre çok pahalı.

Hocam bence masaüstü alın RTX 3060 AMD 5600-ASUS DUAL-RTX3060-O12G-V2-PRIME B450M-K II-WD GREEN-CORSAIR 16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda bu sistem her ihtiyacınızı giderir ve üstelik 11k paranız cebinizde kalır. Laptoplar masaüstlerine göre çok pahalı.

Monitör parası da verecek de yazılımcı olmak isteyen birine masaüstü önermek hiç hoş değil.

Bu arada

İndirimle 24K'ye düşüyor bazen Excalibur'dan kat kat iyi.
Ram düşük ve acer paneli sorunlu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı