26 bin TL'ye kadar sistem önerisi

Ayrıca parlaklık değeri falan da daha iyi. HDR400 gibi serficakası olması da biraz daha görüntüyü boostluyor.

1717404736540.png

Ayrıca parlaklık değeri falan da daha iyi. HDR400 gibi serficakası olması da biraz daha görüntüyü boostluyor.
Görüntü olarak daha iyi olabilir ancak çok fark olacağını sanmıyorum arkadaşın kullanım amacına göre seçim yapması daha iyi olur.
Ve bu kadar ayrıntıya girecek olursak attığım AOC monitör gündüz kullanımı için çok daha uygun parlama önleyiciye sahip.

Görüntü olarak daha iyi olabilir ancak çok fark olacağını sanmıyorum arkadaşın kullanım amacına göre seçim yapması daha iyi olur.
Bu bütçede zaten daha iyi model yok şuanda. Kullanım amacı için dediğin şey 10-15 bin TL bütçede iş yapar bu bütçede zaten kullanım amacı diyebileceğin birşey yok.

Bu bütçede zaten daha iyi model yok şuanda. Kullanım amacı için dediğin şey 10-15 bin TL bütçede iş yapar bu bütçede zaten kullanım amacı diyebileceğin birşey yok.
Eğer fps oyunlarına ağırlık veriyorsa hikaye oyunlarını daha az oynuyorsa AOC alınır tam tersi durumda Lenovoya bakabilir.

165Hz ve 180Hz farkı hissedilebilecek bir şey değil.

Hocam farkları ben de biliyorum Trendyol'daki Lenovo'yu alacağım masam küçük ve incelemelere baktığımda kullanışlı idi bayağı sistem konusundada İtopya'daki bu sistem iyi mi işlemciyi Ryzen 5600 yapmayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı